طرز تهیهی کتلت میگو با سس تمرهندی


طرز تهیهی کتلت میگو با سس تمرهندی



طرز تهیهی کتلت میگو با سس تمرهندی
طرز تهیهی کتلت میگو با سس تمرهندی


مواد لازم :
میگو 150 گرم سیبزمینی پخته شده پنج عدد لیموترش یک عدد زنجبیل تازه یک قاشق چایخوری زردچوبهیک قاشق چایخوریتخم گشنیزیک قاشق چایخوریگشنیز تازه خرد شدهسه قاشق سوپخوریروغن و نمکبه میزان لازم
طرز تهیه:
* میگو و سیبزمینی را به همراه تخم گشنیز، زنجبیل رنده شده، زردچوبه نمک و آب لیموترش در دستگاه غذاساز ریخته و خوب مخلوط میکنیم تا یک دست شوند.
* بعد مواد را در ظرفی ریخته و با گشنیز خرد شده مخلوط میکنیم.
* در تابه روغن ریخته روی حرارت میگذاریم تا داغ شود.
* سپس به اندازه نارنگی از مواد برداشته در دست صاف کرده، در تابه سرخ میکنیم.
* کتلتها را در ظرف مناسب چیده و به همراه سس سرو مینماییم.

مواد لازم برای تهیه سس:
تمر هندی
نصف پیمانه آب جوش نصف پیمانه انبه کوچک
یک عدد سس گوجهفرنگی تند پنج قاشق سوپخوری
طرز تهیه سس:

تمرهندی را در آب جوش برنامه داده و عصاره آن را صاف میکنیم. سپس در دستگاه غذاساز عصاره تمرهندی را با انبه یا کمپوت انبه و سس گوجهفرنگی مخلوط میکنیم تا صاف و یکدست شود.



75 out of 100 based on 65 user ratings 465 reviews