پیتزا و Fast foods


پیتزا و Fast foods



پیتزا و Fast foods
در این تاپیک با طرز تهیه انواع پیتزا و غذاهای سریع و آسان در خدمت شما دوستان هستیم.



آبگوشت گیاهی

1:

رولت عصرانه


مواد لازم


سه عدد نان لواش
100 گرم گدو به دلخواه
50 گرم سبزی خوردن بدون تربچه و پيازچه
100 گرم پنير
100 گرم کره
روش تهيه



ابتدا همه نان ها را به يک اندازه ببريد سپس يک تکه از اون را روی ميز برنامه داده و حدود هفتاد گرم از پنير را روی اون بماليد به طوری که همه نان را فرا گيرد بعد مقداری از سبزی خوردن را روی اون بپاشيد تکه ی بعدی نان را روی ان برنامه داده وروی اون فشار دهيد بعد حدود نصف کره را روی نان بماليد اگر دوست داشتيد گردو را خرد کرده و روی نان و کره بريزيدو مقداری از سبزی را روی نان بپاشيد سپس نان سومی را روی اين دو تکه برنامه داده و باز کمی فشار دهيد و بقيه ی کره و پنير را روی نان سوم ماليده و بقيه ی گردو و سبزی را روی اون بپاشيد حال نان ها را لوله کرده و يک تکه آلومينيوم دور اون برنامه دهيد و حدود نيم ساعت در يخچال بگذاريد سپس اون را بيرون آورده و برش بزنيد اين ساندايشانچ بسيار خوبی برای مدرسه بچه ها و مسافرت هست


گوجه کبابی با طعم ریحان

2:

پیتزا و Fast foods
ساندايشانچ گوشت بره ( وقت پخت: 5 دقيقه )

مواد لازم براي براي 6 نفر:
حدود نيم کيلو گوشت بره، 4 قطعه نان باگت گرد، 2 عدد گوجه فرنگي ورقه شده، 1 عدد پياز قرمز متوسط ورقه شده، يک دوم خيار پوست کنده ورقه شده، برگ کاهو، 4 ق.س سس خيار(ماست و خيار و نعناع) طرز تهيه:
گوشت بره را در تابه بدون روغن آهسته به مدت 5 دقيقه تفت دهيد.


بهیوه
بعد 1 ق.س از سس خيار نعناي داخل نان باگت گرد پخش نماييد و چند ورقه از گوشت ها را اضافه کرده و رايشان اون گوجه فرنگي، پياز، خيار و کاهو بگذاريد.


استــروژن كبابــی
مي توانيد اين ساندايشانچ را هم بپيچيد و هم با کارد و چنگال سرو نماييد


پيراشکی ميگو

3:

ساندویچ مرغ(شاورما) پیتزا و Fast foodsساندویچ مرغ(شاورما)
مواد لازم:
مرغ پخته شده خرد شده=1 عدد
پیاز قرمز=2 عدد
سیب زمینی سرخ شده=2 عدد
خیار شور=به مقدار کافی
گوجه فرنگی=1 عدد
نان ساندویچی=به مقدار لازم
مواد لازم برای سس ساندویچ:
ارده سفید=4 قاشق غذاخوری
ماست=1 لیوان
آب=2/1 لیوان
سیر=5 حبه
نمک=1 قاشق غذاخوری
سس مایونز=4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا مرغ را با دو لیوان آب و 1 حبه سیر و 1 عدد پیاز در قابلمه روی حرارت ملایم می گذاریم تا به مدت 1 ساعت بپزد.


استانبولی ماهی
پیازها را به صورت خلال ریز می کنیم و با کمی روغن در ماهیتابه سرخ می کنیم تا رنگ اون طلایی شود.


پاستای میگوی تند و آتشین
مرغ پخته شده را خلال می کنیم و با پیاز در ماهیتابه کمی تفت می دهیم تا کمی طلایی شود.


رازهای یک زرشک پلو خوش طعم که سرآشپزها نمی گویند
مخلوط را در ظرف دیگری می ریزیم و سس را روی اون می ریزیم و خوب با هم مخلوط می کنیم.

اضافه های نان ساندیچی را دور می ریزیم و داخل اون را با مخلوط پر می کنیم و خیار شور با گوجه فرنگی خلال شده و سیب زمینی سرخ شده را روی مرغ می گذاریم.
طرز تهیه سس:
تمام مواد لازم برای سس را با هم در مخلوط کن با هم مخلوط می کنیم به طوریکه سس صاف و یکدستی بدست بیاید سپس سس مایونز را در آخر به اون اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم.


4:

ساندویچ همبرگر مکزیکی

پیتزا و Fast foods

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده=1 کیلو
پیاز رنده شده=1 عدد(یا آب پیاز)
نمک و فلفل=به مقدار لازم
خردل=1 قاشق مرباخوری
فلفل سبز نرم شده=1 عدد
کاهو=به مقدار لازم
سس گوجه فرنگی=به مقدار لازم
سس مایونز=به مقدار لازم
نان ساندویچ
طرز تهیه:
گوشت را با پیاز و نمک و فلفل و خردل و فلفل سبز له شده مخلوط می کنیم و از مواد بدست آمده کمی بر می داریم و بشکل همبرگر گرد می کنیم.سپس به مدت 2 ساعت در یخچال می گذاریم.سپس همبرگرها را در کمی روغن که در ماهیتابه ریخته ایم سرخ می کنیم تا طلایی رنگ شود.

همبرگرهای سرخ شده را لای نان ساندویچ می گذاریم و روی اون را با سس مایونز و کاهو و سس گوجه فرنگی می پوشانیم.

5:

ممنون صادق.

اين ساندايشانچ خوشمزه اي ميشه..


6:

پيتزاي دريايي





مواد لازم:

سه چهارم ليوان آرد

يك قاشق چاي خوري بيكينگ پودر

نصف قاشق چاي خوري نمك

يك سوم ليوان شير

دوقاشق سوپ خوري روغن مايع

120 گرم پوره گوجه فرنگي

يك قاشق مرباخوري رب گوجه فرنگي

يك حبه سيرله شده

يك قاشق چاي خوري پودر ارگانو

يك قاشق چاي خوري پودر جعفري

به ميزان لازم نمك و فلفل

سه چهارم ليوان ميگو

2-3 عدد ( بدون هسته)زيتون سياه يا سبز

150 گرم پنير پيتزا

يك عدد كنسرو كيلكا


طرز تهيه:



آرد، بيكينگ پودر و نمك را داخل كاسه اي ريخته ، شير و روغن را اضافه مي كنيم و به طور مرتب هم مي زنيم.

خمير را ورز داده و بصورت توپ در مي آوريم (اگر خمير چسبنده بود كمي آرد اضافه مي كنيم و اگر خيلي سفت بود شير مي افزاييم).

رايشان خمير پوشش كشيده و مي گذاريم خمير نيم ساعت بماند.

پوره گوجه فرنگي، رب گوجه، سبزي هاي معطر و سير را در ماهي تابه كوچكي با هم مخلوط كرده، رايشان حرارت كم برنامه مي دهيم تا غليظ شده و در ادامه سپس سردشدن ، خمير را در ظرفي با قطر 30 سانتي متر پهن مي كنيم.

سس آماده شده را برش نازك داده و رايشان بقيه مواد چيده شده، كمي پودر ارگانو مي پاشيم.

فر را از 20 دقيقه قبل در دماي 200 درجه سانتي گراد روشن كرده، پيتزا را درون فر گذاشته تا وقتي كه رايشان پنير طلايي شود.





نكات تغذيه اي :

ميگو يكي از لذيذترين غذاهاي دريايي هست.

از نظر مقايسه اي نسبت به ساير غذاهايي كه پروتئين زيادي دارند، نظير گوشت ماهي و گروه ماكيان ، ميگو كالري كمتري دارد.

پروتئين موجوددر ميگو كيفيت بالايي داشته و حاايشان تمام اسيدآمينه هاي لازم جهت رشد مي باشد.

پروتئين ميگو همانند ساير جانوران دريايي به دليل نداشتن بافت همبند به راحتي هضم مي شود.

براي گروههايي از امت نظير افراد مسن كه در جايشاندن و هضم غذا مشكل دارند، غذاي حاايشان ميگو گزينه مناسبي براي تأمين پروتئين روزانه اونها هست.

ميگوها در كل داراي چربي كمي مي باشند.

اسيدهاي چرب امگا-3 كه از دسته اسدهاي چرب غير اشباع بوده و براي سلامتي مفيد هستند، در ميگوها به وفور يافت مي شوند.

اين دسته از اسيدهاي چرب مي توانند در كاهش خطر بيماريهاي قلبي مؤثر واقع شوند.اسيدهاي چرب امگا-3 همينطور اجزاي ضروري براي غشاي سلول مغز و بافت چشم هست.

ميگو منبع غني از ايشانتامين هاي E,D,C,B12,B6,A و املاحي چون كلسيم، آهن، منيزيم،فسفر، پتاسيم، سديم،رايشان، مس، منگنز و سلنيم هست.علاوه بر اين كلسيم، رايشان، آهن، منيزيم و فسفر ميگو نسبت به ساير آبزيان بيشتر هست.

7:

اينم:


مواد لازم! : چيپس (هر طمعي که دوست داري اما) ترجيحا فلفلي و ساده!
پنير صبحانه! (هر پنيري)
بشقاب!
آدم گرسنه و شکمو
ماکروفر يا تستر!

روش تهيه! : چيپس هارو داخل بشقاب ريخته! برش هاي نازکي از پنير رو رايشان اون ميريزين!
بعد ظرف رو برداشته و در ماکروفر رو باز کرده و داخل ماکروفر برنامه داده و در ماکروفرو بسته و به مدت 30-60ثانيه (بستگي به مقدار چيپس داره) با حداکثر توان! ماکروفر رو روشن ميکنيد! بعد که تموم شد دره ماکروفرو باز کرده و حالشو ببرين!

8:

ساندايشانچ سيب سايشانسی
مواد لازم

سه عدد هايشانج رنده شده
چند عدد نان ساندايشانچی يا ساده
100 گرم پنير
سه عدد سيب خلال شده
روش تهيه

هايشانج رنده شده اگر دوست داشتيد می توانيد هايشانج را بپزيد را در ظرفی ريخته مقداری نمک و فلفل به اون زده و هم بزنيد سپس سيب های خلال شده را اضافه کرده و همه را با هم مخلوط نماييد سپس نان ساندايشانچی را چاک داده و داخلش را خالی نماييد از مواد آماده شده در ساندايشانچ بگذاريد و لای اون خيار ورقه شده گذاشته و ميل نماييد

9:

بابا من خودم بلدم

بابا خودم یه پا اشپزم


10:

طريقه درست كردن هيچي........

اگه خودشو داريد بياريد بخوريم

11:

سلام سعید
من اونو بلد نیستم ولی نیمرو بلدم
درست کنم

12:

اي ول....منم نيمرو بلدم......

الان كي پيتزا داره تا براش بخوريم؟

13:

من کلا طریقشو بلدم به جون همتون راست میگم

14:


رولت سوسيس و كالباس


مواد لازم :
خميرنان باگت 500 گرم
كاپوشش مرغ 200 گرم
فلفل سبز و جعفري خرد شده از هر كدام سه قاشق سوپخوري
پيازخرد شده دو قاشق سوپخوري
سوسيس 200 گرم
روغن براي سرخ كردن

________________________________________
طرزتهيه:
خمير نان باگت را با وردنه باز كنيد و به شكل مستطيل ببريد يك برگ كاپوشش مرغ براون بگذاريد و سبزيجات ( فلفل، جعفري و پياز) را رايشان اون بريزيد.

سپس يك عدد سوسيس رايشان اون برنامه دهيد طوري كه دو لبه سوسيس بيرون بماند.

بعد خمير را رايشان اون به صورت رول درآوريد رولهاي آماده شده را در روغن سرخ كنيد.

" رولها را ميتوانيد به صورت صاف يا مورب برش دهيد "

15:

پيتزاي سبزيجات با فيبر بالا



پیتزا و Fast foods

اين پيتزاي خوش طعم از آرد سبوس دار تهيه شده و براي سلامتي مفيد هست.

مي توانيد اون را هم گرم و هم سرد سرو کنيد.

در ضمن يک وعده غذايي مناسب براي پيک نيک مي باشد.



مواد لازم براي تهيه ي خمير پيتزا (براي 4 نفر):


آرد سبوس دار 2 پيمانه ي سر پُر (225 گرم) بيکينگ پودر 2 قاشق چاي خوري کره ي پاستوريزه ي گياهي يک سوم پيمانه (50 گرم) شير پاستوريزه 1 پيمانه (150 گرم) نمک يک چهارم قاشق چاي خوري

مواد لازم براي تهيه ي پيتزا:


کدايشان ورقه ورقه شده 2 عدد قارچ ورقه شده يک و نيم پيمانه (115 گرم) کنسرو ذرت دو سوم پيمانه (115 گرم) گوجه فرنگي حلقه شده 2 عدد متوسط پياز خلال شده 1 عدد متوسط سير خلال شده 1 حبه سس گوجه فرنگي 4- 3 قاشق غذاخوري پنير گوداي رنده شده 50 گرم پنير پيتزاي رنده شده 100 گرم روغن زيتون 1 قاشق غذاخوري نمک و فلفل سياه به مقدار لازم آايشانشن 1 قاشق چاي خوري ريحان تازه براي تزيين مقداري

روش تهيه ي خمير پيتزا:


- کره را به مخلوط آرد، نمک و بيکينگ پودر اضافه کنيد تا به خورد آرد رود و حالت دانه دانه پيدا کند.


- سپس شير را تا حدي اضافه کنيد که خمير يکدستي به دست آيد و به دست نچسبد.



طرز تهيه ي پيتزا:


- رايشان يک سطح صاف، کمي آرد بپاشيد و خمير را با وردنه، به قطر 5/2 سانتي متر پهن کنيد.


- خمير حاصل را رايشان سيني فر که کمي چرب کرده ايد برنامه دهيد.

سپس سس گوجه فرنگي را رايشان سطح خمير بريزيد و سطح اون را آايشانشن بپاشيد.


- پياز و سير را به صورت خلالي خرد کنيد.


- کدو و قارچ را که به صورت حلقه حلقه درآورده ايد به مدت 5-7 دقيقه در روغن زيتون تفت دهيد تا سبزي ها کمي نرم شوند.


- سپس سبزي جات و ذرت را رايشان خمير بريزيد.


- گوجه فرنگي حلقه شده را رايشان اون بچينيد.


- نمک و فلفل را اضافه نماييد.


- دو پنير (گودا و پيتزا) را با هم مخلوط کنيد و رايشان سطح پيتزا بريزيد تا همه ي سبزي جات با پنير پوشانده شود.


- سپس پيتزا را در طبقه ي وسط فر که از قبل با حرارت 220 درجه ي سانتي گراد گرم شده، به مدت 25-30 دقيقه برنامه دهيد.


- پيتزاي آماده را با ريحان تازه سرو نماييد.


16:

املت سوسیس

پیتزا و Fast foods





مواد لازم
تخم مرغ :6عدد
سوسیس خرد شده: 500 گرم
رب گوجه : یک قاشق غذاخوری
پیازداغ: یک قاشق غذا خوری
نمک وفلفل: به میزان دلخواه

طرز تهیه
ابتدا سوسیس ها را خرد کرده و در ماهیتابه ریخته و یک قاشق رب به اون اضافه می کنیم و روی برنامه دهیم تا به مدت 20 دقیقه سرخ و سپس پیازداغ را به اون اضافه کرده و مخلوط می کنیم و مواد را در ته ماهیتابه پخش می کنیم تا لایه سطح کل ماهیتابه را بپوشاند حالا تخم مرغ ها را به اون اضافه کرده و 10 دقیقه روی حرارت برنامه می دهیم تا سفت شود و در آخر نمک و فلفل را میزان دلخواه به اون اضافه می کنیم و غذا آماده میل کردن می باشد.


17:

آواي عزيزم از اينكه اين همه غذاهاي خوشمزه بهمون ياد مي دي ممنون

18:

خواهش می کنم عزیزم

19:

برگر بدون نان


پیتزا و Fast foods

اگر از علاقمندان "برگر" ها هستید اما نباید نان میل کنید، این برگر با طعم هستثنایی خود شما را راضی خواهد کرد.

از اونجایی که که این برگر باید هنگام کباب شدن از حرارت یکنواخت بهره مند شود، در 18 دقیقه اول کباب کردن اون، مدام گوشه اون را بلند نکنید.


مواد لازم برای 6 نفر:
• 900 گرم گوشت چرخ کرده کم چربی
• 230 گرم سوسیس دودی چرخ شده
• 85 گرم پنیر پارمسان خرد شده در اندازه 2.5 در 0.5 سانتیمتر
• 3 یا 4 ق.چ.

فلفل دلمه ای قرمز کباب شده خرد شده به قطعات 2.5 سانتی متری
• نمک و فلفل
• برگ کاهو به مقدار لازم
• 6 گوجه فرنگی ریز

روش تهیه:
1.

گوشت چرخ کرده و سوسیس را با دست در کاسه ای بزرگ با هم مخلوط کنید، نگران یکنواخت شدن اون نباشید، چون به تدریج بیشتر مخلوط خواهند شد.

مخلوط گوشت را به 12 کره هم اندازه تقسیم کنید.

هر یک از توپهای گوشت را روی کاغذ روغنی پهن کنید تا به شکل دایره ای به قطر 10 و ارتفاع 1.5 سانتیمتر درآید.



پنیر و فلفل دلمه ای را بر روی شش تا از برگرها تقسیم کنید و برگرهای ساده را روی اونها برنامه دهید.

دو لایه برگر را به آرامی روی هم فشار دهیدتا لبه ها بهم بچسبند.

نمک و فلفل را روی اونها بپاشید.



2.

برای منقل ذغالی، ذغالها را داخل منقل بچینید، توری یا سینی مخصوص کباب کردن را روی ذغالها برنامه داده و با داغ شدن سینی، برگرها را روی اون بچینید، فاصله ذغال تا سینی را طوری تنظیم کنید که برگرها بدون خطر سوختن، به تدریج مغز پخت شوند.

پس از گذشت 15 تا 18 دقیقه، اونها را برگردانید.



برای کباب کردن برگرها روی سینی مخصوص گاز (گریل) ، سینی را گرم کنید، حرارت را در درجه متوسط برنامه دهید و برگرها را مطابق روش فوق کباب کنید.



3.

برای سرو کردن، هر برگر را در بشقاب جداگانه بین برگهای کاهو برنامه داده و یک گوجه فرنگی ریز را با خلال دندان روی ساندویچ برنامه دهید.

منبع:مجله اینترنتی فریا

20:

این برگر غذایی مناسب برای گیاهخواران و تمام کسانی هست که به سلامتی خود علاقهدارند.
مدت آماده سازی:حدود 1 ساعت
مدت پخت:20 دقیقه
مواد لازم برای 2نفر:
سیب زمینی=315 گرم
هویج=125 گرم
برگ موسیر یا پیازچه=7 گرم
سیر=1پر
روغن آفتابگردان=3 قاشق غذاخوری
کره=یک تکه کوچک
کرفس=125 گرم
پیازمتوسط=1 عدد
تخم مرغ=1عدد
آرد ذرت=4 قاشق غذاخوری
تخمه پوست کندهآفتابگردان=1 قاشق غذاخوری
برگ موسیر یا پیازچه برای تزئین=مقداریطرزتهیه:
1.

سیب زمینی ها را شسته،پوست بگیرید و تکه تکه کنید.

سپس اونها را زیر آب
سرد گرفته و در قابلمه ای بزرگ بریزید.

مقداری نمک به اونها اضافه کرده و روی اون را با
آب بپوشانید.

سپس اونها را تا وقتی که نرم و مغز پخت شوند بپزید.

بعد سیب زمینی ها
را از آب خارج کرده و در حالی که هنوز داغ هست،پوست بگیرید و بکوبید
.
2.

کرفس وهویج ها را پوست گرفته و رنده کنید.

پیاز را نیز پس از پوست کندن ریز خرد کنید
.

موسیرها را به قطعات کوچک خرد کنید.

سپس تمام این مواد را به سیب زمینی های کوبیده
شده اضافه کنید
.
3.

تخم مرغ را اونقدر بزنید تا کف کند.

سپس اون را با مقداری نمک
به سیب زمینی اضافه کنید.

سیر را نیز پوست کنده،بکوبید و به مخلوط اضافه
کنید
.
4.

کل مواد را با چنگال یا دست کاملا مخلوط کنید.

آرد ذرت را به میزانی که
مواد به هم بچسبند اضافه کنید
.
5.

مخلوط سیب زمینی را به 4 برگر به ضخامت 5/2سانتی متر تقسیم کنید.
6.

روغن را در ماهیتابه ضخیم تفلون،روی حرارت متوسط داغکنید.
7.

برگرها را در روغن بگذارید و شعله را کم کنید.

بگذارید هر طرف اونها به
مدت 6 دقیقه سرخ شود
.
8.

دانه های آفتابگردان را با یک تکه کوچک کره سرخ کنید تاطلایی رنگ شود.

حرارت را کم کنید و تخمه ها را مرتب هم بزنید
.
9.

برگرها را باساقه موسیر یا پیازچه و تخمه های سرخ کرده تزئین کنید.
ارزش غذایی هروعده:
کالری=450 واحد
پروتئین=23 گرمچربی=20 گرم
کربوهیدرات=45گرم

21:

پیتزا با قارچ


مواد لازم :

خمیر پیتزا به اندازه لازم
قارچ100 گرم
پیاز ریز شده یک قاشق سوپخوری
پنیر پیتزا کشدار 250 گرم
روغن مایع 3 قاشق سوپ خوری
فلفل دلمه ای یک عدد
گوجه فرنگی خرد شده 2عدد
آویشن یک قاشق سوپ خوری
زیتون 10-8 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم


طرز تهیه :

1- کف سینی پیتزا را کمی چرب کرده و خمیر را در اون پهن می کنیم کمی سس قرمز روی خمیر می مالیم .

( تا سپس پختن سفید نماند )

2- قارچ های حلقه شده را روی اون می چینیم و هم چنین پیاز ریز شده و فلفل دلمه ای که به صورت خلال های باریک بریده شده و گوجه فرنگی را روی اونها می ریزیم ، آویشن را بر روی اونها ریخته و زیتون ها را هم روی اون می چینیم و در آخر پنیر پیتزای رنده شده را بر روی اون می ریزیم .
3- سینی را در طبقه وسط فر برنامه داده و با حرارت 350 درجه فارنهایت می گذاریم بپزد.




22:


نازین جون پیتزات حرف نداره ولی فکر کنم قارچش کمه
و اگر به جای آویشن از سویا سس هستفاده کنی بد نیست
البته منو می بخشیا این فقط نظر من بود
در ضمن من تمام غذا هاتو که دودشو راه انداختی تو
سایت و داره بوی سوختنشون
میات می خونم ...

الکی فرمودم شوخی کردم آبجی

راستی این غذاهای شمالیت همشون باهالن
مخصوصا اینکه خیلی اسمشون بامزه هست
یه روز باید برم شمال با خودشون بخورم تا شاید بهم بچسبه
چون شمالیا خیلی با اشتها غذا میخورن و اینو دوست دارم
راستی دوست دارم از دست پخت من اگر مشکلی داره
ایراد بگیری تا من اون ایرادا
رو رفع کنم فقط برای خوشحال شدن من تنکس نزنید
راستی اگر غذا پختم کشته مرده هاشو متقبل
نمی شم و تنها تقدیراشو می پذیرم
شوخی کردم اگه غذاهام مشکلی داشت لطفا
شاداب جون و نازین جون بهم بگین
چون من نچشیده اونا رو می پزم
با سپاس
اژدهای آزاد

23:

رضا جان استقامت کن غذاهایی که نوشتی درست کنیم بعد ایرادشو میگیم پیتزا و Fast foods

ماکارونی با قارچ ومیگو رو تا حالا نخوردم ولی قکر کنم مزشو زیاد خوب نباشه البته اگه به گرونیش اهمیت ندیم

24:

املت گوشت وتخم مرغ

مواد لازم:
گوشت چرخ شده=200 گرم
تخم مرغ زده شده=5 عدد
نمک=2/1 قاشق مرباخوری
کره=2 قاشق غذاخوری
روغن=2 قاشق غذاخوری
فلفل وزردچوبه=کمی

طرز تهیه:
1-گوشت را درون ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم میگذاریم و به مدت 5 دقیقه هم می زنیم تا آب اون کاملا برود.
2-روغن و کره را بهگوشت اضافه می کنیم.
3-نمک و ادویه را به گوشت اضافه کرده و گوشت را تفت میدهیم.
4.

تخم مرغ های زده شده را به مخلوط اضافه کرده و با قاشق چوبی اون را هممی زنیم تا تخم مرغ ها خوب با گوشت مخلوط شوند و تا وقتی که تخم مرغ ها درست شوندبه هم زدن ادامه می دهیم.
5.

مواد را در ظرفی ریخته و سرو می کنیم.

25:

سلام
من این رو درست کردم امشب
اما به جای سویا، گوشت ریختم
انصافا این موادش خیلی خوشمزه شد.
اما واسه سرخ کردن نهاییش که شما فرمودی، آقا این که خیلی چرب میشه.
یعنی نون رو که از توی روغن در بیاری، حسابی این روغن رفته به خورد نون
اما تردیش خیلی خوشمزه ش کرده.

فقط مشکلش همین چرب بودنشه.


دستت درد نکنه

26:

پیش غذای لوبیا قرمز

مواد لازم:
سیب زمینی: 2عدد
لوبیا قرمز: نیم کیلو
پیاز: یک عدد
جعفری و نعناع و گشنیز ساطوری شده: 250گرم
زیره ؛ نمک؛ فلفل : به میزان لازم

طرزتهیه:
سیب زمینی آب پز را پوست گرفته و به صورت پوره در بیاورید تا یکدست شود؛ لوبیا را که از شب قبل خیس کرده ایید با کمی آب و نمک بپزید؛ سپس پخته شدن اون را آبکشی کنید اما آب اون را نگهدارید؛ لوبیای پخته شده را نیز له کرده به سیب زمینی اضافه کنید پیاز را کمی تفت دهید تا نرم شود اما رنگ اون برنگردد سپس کمی زیره؛ نمک؛ فلفل و سبزی های ساطوری شده را به اون اضافه کرده و تمام مواد را با سیب زمینی و لوبیا مخلوط کنید و مواد را خوب ورز دهید تا کاملا با هم مخلوط شوند؛ پیش غذا را در ظرفی که می خواهید سرو کنید ریخته روی اون را با کمی سبزی خرد شده اضافه تزئین کنید.


27:

نيمرو

پیتزا و Fast foods

از بديهياته که همه به طور ذاتی بلدن نيمرو درست کنن.

ولی نمی‌شه ازش ننوشت.

نه مواد لازم می‌خواد و نه طرز تهيه و از اين جور بند و بساط‌ ها.

چهار جور می‌شه‌ نيمرو درست کرد!!



روش اول(سمبليک) : در اين روش ماهيتابه رو روی گاز می‌گذاريم و به مقدار لازم روغن ( اگه مايه دار باشين، کره) می‌ريزيم.

بعد هم تخم مرغ رو می‌شکونيم .

سپس نمک و فلفل رو اضافه می‌کنيم و ترجيحاً برای سفت شدن زرده بايد درش رو بذاريم.

فقط در مورد شکاندن تخم مرغ بايد يه نکته دانشجايشانی بگم.

اونم اينه که اگه بخواين تخم مرغ در سطح تابه پخش شه ( مهم از نظر بهينه سازی اقتصادی) نبايد روغن داغ بشه چون سريع خوش رو می‌گيره و پخش نمیشه!! اصلاً هم توصيه نمی‌شه مثل کارتون ها نيمرو رو بندازين هوا بعد که سه دور چرخيد بياد سر جاش.

مگر اين که ...

.



روش دوم(عمومی) : تفاوت اين روش با روش قبلی اينه که سپس شکوندن تخم مرغ ، اقدام به هم زدن اون ها بکنيم.

خوبيش اينه که زرده از اون قالب گرد در مياد و به درِ تابه برای سفت شدنش نيازی نيست!


روش سوم : در اين روش تخم مرغ‌ها رو در يک ظرف ( کاسه) می‌شکونيم و همون جا چند دقيقه بهم می‌زنيم و نمک و فلفل رو اضافه می‌کنيم .

بعد ماهيتابه رو روی گاز گرم کرده روغن می‌ريزم و يه دفعه کل تخم مرغ‌ها رو می‌ريزيم توش.

به نوعی کوکوی دانشجايشانیست!! شنيدم بعضی ها در همين روش شکر می‌ريزند و به عنوان عصرانه نوش جان می‌فرمايند .

آزمايش من که جوابش در مورد طعم مثبت بوده هست! راستی اشکال اين روش اينه که يه دونه ظرف اضافه تر کثيف می‌شه!!!


روش چهارم : خوب اين رو تو شبکه‌ی آموزش، ديدم و مسئوليت نمی‌پذيرم.

يک قابلمه می‌گيريم و مقداری آب رو در اون به جوش مياريم.

بعد که جوش آمد تخم مرغ رو توش می‌شکونيم!! تمام.

مناسب برای افراد با مشکل چربی خون! برای اين که يه تفاوتی داشته باشيم با ديگران در انتها بايد بگم که زياده‌روی در مصرف تخم مرغ موجبات آسيب رسیدن به کبد ( همون جيگر!!!!) رو فراهم می‌کنه.

در ضمن کلسترول بالای زرده برای افرادی که اضافه وزن دارن يا به هر دليلی مشکلی از اين باب دارن، می‌تونه محل اشکال باشه!!!

28:

طرز تهیه خمیر پیتزا

مواد لازم:

شیر : یک هستکان
مایع خمیر: یک قاشق سوپ خوری
آرد: ۴۰۰ گرم
نمک: یک قاشق چایی خوری
تخم مرغ: ۲ عدد
کره: ۵۰ گرم

طرز تهیه:

مایع خمیر را در شیر خیس کرده و تخم مرغ را از صافی رد کرده با آرد و مایع خمیر که به عمل آمده هست و نمک مخلوط کرده و سپس اینکه به دست نچسپید کره را اضافه میکنم و دو ساعت
درجای گرم می گذاریم.

29:

سيب زميني ورقه قالبي

مواد لازم :

سيب زميني: 2 کیلو
پياز پخته خلال شده: 200 گرم
جعفری: 1 فنجان
فلفل: مقداري
نمك: مقداري

طرز تهیه:

سيب زميني را پوست كنده با دستگاه مخصوص يا كارد نازك ورقه ميكنيم و ميشوئيم
ته و اطراف ظرف گرد نسوز را كه بايد كاملا با مقدار سيب زميني پر شود با كره خوب چرب ميكنيم.


نمك و فلفل را به سيب زميني ها مي پاشيم.


بعد نصف سيب زميني ها را در ظرف ميريزيم و نصف كره را تكه تكه كرده رايشان سيب زميني ها مي چينيم و نصف بقيه سيب زميني را ميريزيم و نصف از بقيه كره را با بقيه سيب زميني ظرف را پر ميكنيم و با دست فشار ميدهيم و بقيه كره را كوچك نموده رايشان سيب زميني ها ميگذاريم و شير را رايشان اون ميدهيم
بعد فر را با حرارت 400 درجه فارنهايت گرم ميكنيم ظرف را در كف فر برنامه ميدهيم و در ظرف را ميگذاريم تا با حرارت فوق يك ساعت بماند.


بعد حرارت را 50 درجه كم ميكنيم و يكساعت ديگر ميگذاريم ظرف در فر بماند تا ته و اطراف سيب زميني ها كاملا برشته و طلائي شود و بعد ظرف را از فر خارج ميكنيم بدون برداشتن در اون را ميگذاريم كمي سرد شود.


بعد با كارد اطراف اونرا از ظرف جدا مي نمائيم و ظرف گردي را رايشان دهانه اون برنامه ميدهيم و اونرا در ظرف بر ميگردانيم و اطرافش را با جعفري تزيين ميكنيم .

30:

پیتزا کوجه فرنگی


مواد لازم برای خمیر پیتزا:
آرد=4 لیوان
روغن نباتی=2/1 لیوان
خمیر مایه=1قاشق غذاخوری
نمک=1 و 2/1 قاشق چایخوری
تخم مرغ زده شده=1 عدد
شیر خشک=3قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر=4/1 قاشق مرباخوری
آب گرم=1 لیوان
شکر=1 قاشقغذاخوری
مواد لازم برای روی پیتزا:
گوجه فرنگی تازه=15 عددرنده شده و نرم
پیاز رنده شده نرم=2 عدد
کنسرو قارچ=1 لیوان خرد شده
فلفلدلمه سبز=1 عدد ریز خرد شده
روغن زیتون=4/1 لیوان
سس گوجه فرنگی=1 قاشقغذاخوری
آب=4 قاشق غذاخوری
نمک=1 و 2/1 قاشق مرباخوری
پودرآویشن=کمی
پودر ریحان خشک=کمی
شکر=1 قاشق چایخوری
پنیر موزاریلا=2لیوان
زیتون سیاه=بمقدار لازم
طرز تهیه خمیر:
1.

در ظرفی آرد،نمک،خمیرمایه،شکر،شیر خشک،بیکینگ پودر و روغن نباتی را با هم مخلوط کنید.
2.

تخم مرغ زدهشده را با آب مخلوط کرده و به مخلوط آرد اضافه کنید.
3.

مواد را خوب با هم مخلوطکرده و با دست ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی بدست آید.
4.

خمیر را در ظرفسربسته ای به مدت 1 ساعت در جای گرمی بگذارید تا خمیر ور بیاید و حجم اون دو برابرشود.
طرز تهیه مواد روی پیتزا:
1.

روغن زیتون را در ماهیتابه ریخته و رویحرارت ملایم بگذارید.پیاز نرم شده را به اون اضافه کرده و کمی تفت دهید.
2.

فلفلدلمه را به اون اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه تفت دهید.
3.

قارچ های خرد شده رااضافه کرده و به مدت 1 دقیقه تفت دهید.
4.

گوجه فرنگی رنده شده+نمک+شکر را بهمخلوط اضافه کرده و به مدت 5 الی 7 دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید تا اینکه تمامگوجه فرنگی ها آب بشوند.
5.

پودر ریحان+پودر آویشن+1 قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگیرا به مواد اضافه کرده و مواد را به مدت 1 دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید.
6.

در اخر 4 قاشق غذاخوری آب را اضافه کرده و هم بزنید سپس مواد اماده شده را کناربگذارید.
7.

خمیر اماده شده را روی یک سینی که آرد پاشیده ایم با وردنه باز کنیدو سپس بشکل دلخواه و به صورت مربع یا مستطیل ببرید.
8.

سینی فر را چرب کرده آردبپاشید و خمیر را در سینی گذاشته و از مواد آماده شده به مقدار لازم روی خمیربریزید و روی ان را با یک قاشق صاف کنید بطوریکه تمام سطح خمیر را بپوشاند.
9.

سینی را در فر که از قبل گرم کرده اید گذاشته و پیتزا را به مدت 30 الی 40 دقیقه باحرارت 160 درجه سانتیگراد بپزید تا وقتی که خمیر پف کند.
10.

پیتزا را از فرخارج کرده روی اون را پنیر پاشیده و زیتون سیاه بگذارید.
11.

سینی را به مدت 10دقیقه یا تا وقتی که روی پنیر طلایی رنگ شود در فر بگذارید.بقیه خمیر را می توانیدبه همین طریق درست کنید.
نکته: در هنگام پخت پیتزا به هیچ وجه در فر را بازنکنید پیتزا پف نمی کند.

31:

بچه ها من وقتی با خمیر اماده پیتزا توی فر برقی پیتزا درست میکنم خمیر خشک میشه نمدونم علتش درجه حرارتشه یا مدت پختش

در کل اگه دوستان پخت انواع غذاها رو تو فر برقی بلدن به منم یاد بدن
__________________

32:

پیتزای لازانیا


مواد لازم:
سوسیس کاپوشش قارچ فلفل دلمه گوشت چرخ کرده=هرکدامبمقدار250گرم
پیاز داغ=دوقاشق مربا خوری
رب گوجه فرنگی =دوقاشق غذاخوری
نمک وفلفل=بمیزان دلخواه
سس سفید=نصف لیوان


طرز تهیه:
گوشت چرخکرده را با پیاز داغ تف داده سپس رب رااضافه کرده وهم میزنیم ودو سه قاشق آبمیریزیم وبه هم میزنیمسوسیس وکاپوشش قارچ فلفل دلمه (تمام مواد را دکمهاییازقبل خردمیکنیم) به مخلوطمان اضافه ودرظرف را بسته ومیگذاریم آب اون تقریباکشیدهشود سپس اون را دریک ظرف پیرکس ریخته وسس سفید را داخلش ریخته وهم میزنیم ورویش راباپنیر پیتزامیپوشانیم ودرداخل فر که قبلا داغ شده برنامه میدهیم (بمدت 10الی 15 دقیقه )بعدفرر را خاموش نموده وحدود 10 دقیقه استقامت نموده وسپس غذای آماده شده رالای نانباگت برنامه داده ومیل نمایید.

نوش جان

33:


ساندویج مرغ (شاورما)

ساندویچ مرغ(شاورما)
مواد لازم:
مرغ پخته شده خرد شده=1 عدد
پیاز قرمز=2عدد
سیب زمینی سرخ شده=2 عدد
خیار شور=به مقدار کافی
گوجه فرنگی=1عدد
نان ساندویچی=به مقدار لازم
مواد لازم برای سس ساندویچ:
ارده سفید=4قاشق غذاخوری
ماست=1 لیوان
آب=2/1 لیوان
سیر=5 حبه
نمک=1 قاشقغذاخوری
سس مایونز=4 قاشق غذاخوری


طرز تهیه:
ابتدا مرغ را با دو لیوان آبو 1 حبه سیر و 1 عدد پیاز در قابلمه روی حرارت ملایم می گذاریم تا به مدت 1 ساعتبپزد.

پیازها را به صورت خلال ریز می کنیم و با کمی روغن در ماهیتابه سرخ می کنیم
تا رنگ اون طلایی شود.

مرغ پخته شده را خلال می کنیم و با پیاز در ماهیتابه کمی تفت
می دهیم تا کمی طلایی شود.

مخلوط را در ظرف دیگری می ریزیم و سس را روی اون می ریزیم
و خوب با هم مخلوط می کنیم.

اضافه های نان ساندیچی را دور می ریزیم و داخل اون را با
مخلوط پر می کنیم و خیار شور با گوجه فرنگی خلال شده و سیب زمینی سرخ شده را رویمرغ می گذاریم.
طرز تهیه سس:
تمام مواد لازم برای سس را با هم در مخلوط کن باهم مخلوط می کنیم به طوریکه سس صاف و یکدستی بدست بیاید سپس سس مایونز را در آخر بهاون اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم.

34:

ساوقت ژامبون باچشنی هندی
مواد لازم:
كره 4/1 پيمانه
سركه سيب يا آب نارنج 1 قاشقغذاخوري
ادايشانجات ( فلفل، زردچوبه و ...) به مقدار لازم
خردل تند 1 قاشقغذاخوري
ژامبون تازه و خرد شده 250 گرم
نان باگت (ساندايشانچي) به اندازه 4ساندايشانچ (يا 8 برش)
كره 4 قاشق غذاخوري

طرز تهيه:
يک چهارم پيمانه كره اي كه داريم با سركه در ظرف متوسط مخلوط كردهاونقدر هم مي زنيم تا رنگ اون روشن شود و پف كند.

بعد ادايشانجات و خردل را نيز اضافه مي كنيم دوباره هم مي زنيم و ژامبون را نيز بهاون اضافه مي كنيم و كاملاً مواد را با هم مخلوط مي كنيم.

يك برش نان ساندايشانچي را بر مي داريم، سطح اون را با 2/1 قاشق غذاخوري كره چرب ميكنيم و 4/1 از مواد ساندايشانچ را رايشان اون مي ريزيم باز 2/1 قاشق غذاخوري كره رايشان يكبرش ديگر نان ساندايشانچي مي ماليم و رايشان مواد مي گذاريم .



به همين ترتيب چهار ساندايشانچ را آماده مي كنيم.

اين ساندايشانچ را مي توان در دماي صفر درجه به مدت يك ماه نگهداري كرد.

هر ساندايشانچ حاايشان 405 گرم كالري، 21 گرم چربي، 18 گرم پروتئين، 35 گرم كربنهيدرات، 1283 ميلي گرم سديم، 61 ميلي گرم كلسترول مي باشد

35:

رولت پیتزا

مواد لازم:
شکر=1 قاشق مرباخوری
مایه خمیر=1 قاشق مرباخوری
آب ولرم=4/1لیوان
آرد سفید=یک و نیم لیوان
نمک=1 قاشق مرباخوری
روغن مایع=2 قاشقغذاخوری
مواد لازم برای سس گوجه فرنگی:
روغن=1 قاشق غذاخوری
سیر کوبیدهشده=1 حبه
آب گوجه فرنگی غلیظ شده=2/1 لیوان
سس گوجه فرنگی=2 قاشقغذاخوری
اورگانوی خشک=1 قاشق مرباخوری
مواد لازم برای روی پیتزا:
پیاز ریزخرد شده=1 عدد کوچک
فلفل دلمه ای سبز ریز خرد شده=نصف عدد
پنیر موتزارلا رندهشده=2/1 لیوان
کاپوشش ریز خرد شده=40 گرم
طرز تهیه:

برای تهیه خمیر ابتداآب ولرم،شکر،روغن و نمک را در ظرفی ریخته و سپس آرد را که از قبل الک کرده ایم،همرامایه خمیر کم کم به اون اضافه می کنیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید.

سپس خمیر را
خوب ورز می دهیم و خمیر را به دو نیم می کنیم.

روی دستمال تمیز آشپزخانه کمی آرد
پاشیده و نصف خمیر را با وردنه به شکل مستطیل حدود 20 در 40 سانتیمتر باز می کنیم.

نصف سس را روی اون مالیده و نصف مواد را روی اون می پاشیم.

سپس به کمک پارچه خمیر را
از بلندی اون لوله می کنیم.

بعد خمیر را به حلقه های یک سانتی برش زده و در سینی فر
که از قبل چرب کرده ایم می چینیم و در فری با حرارت حدود 180 درجه سانتیگراد میگذاریم تا 15 دقیقه بپزد.با بقیه خمیر و مواد دوباره مراحل را تکرار میکنیم.
طرز تهیه سس:
روغن را در ماهیتابه گرم کرده و سیر را تفت می دهیم ولیبقدری که رنگ نگیرد.سپس آب گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی،سس گوجه فرنگی و اورگانو راریخته و سپس گرم شدن می گذاریم تا کاملا خنک شود.
طرز تهیه مواد رویه:
همهمواد را در کاسه ای مخلوط می کنیم.

36:

پیتزای مرغ


مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا :
آب ولرم : یک و یک دوم پیمانه
پودر خمیرترش : یک و یک دوم قاشق چایخوری
روغن زیتون : 4 قاشق سوپخوری
نمک : یک دومقاشق چایخوری
آرد : سه و یک سوم پیمانه
پنیر گودا : 100 گرم
طرز تهیه :
آب ولرم را با پودر خمیر ترش و نمک مخلوط کرده و با قاشق چوبی به هم می زنیمتا کاملا در آب حل شودسپس 10 دقیقه آرد را اضافه کرده ورز می دهیم و روغنزیتون را نیز به تدریج به خمیر اضافه کرده و حدود 7 دقیقه اون را ورز می دهیم اگرخمیر به دست چسبید کمی آرد مازاد بر اندازه داده شده به اون اضافه می کنیم تاچسبندگی از بین برود .

خمیر را به مدت 30 دقیقه در کاسه ای برنامه داده و روی اون را
با دستمال تمیزی می پوشانیم سپس پنیر رنده شده را به خمیر اضافه کرده ورز می دهیمتا کاملا با هم مخلوط شوند .

به این ترتیب خمیر آماده پخت می باشد
.

مواد لازمبرای تهیه پیتزا :
سینه مرغ خلال شده : 2 عدد
پیازچه خرد شده : یک سوم پیمانه
روغن زیتون : 3 قاشق سوپخوری
زعفران حل شده : 3 قاشق سوپخوری
قارچ خردشده : یک دوم پیمانه
فلفل دلمه ای قرمز خرد شده :1 عدد
جعفری خرد شده : یکچهارم پیمانه
پنیر موزارلا و گودا : از هر کدام 150 گرم
پودر آویشن و نمک وفلفل سیاه : به میزان کافی


طرز تهیه :
روغن زیتون را در تابه ریخته و اون راروی حرارت برنامه می دهیم .

سپس سینه مرغ و فلفل دلمه ای و پیازچه و قارچ و جعفری خرد
شده و نمک و فلفل را به اون اضافه کرده تفت می دهیم .

اونگاه روغن اضافی مواد را از
ظرف خارج می کنیم .

ظرف گردی را به قطر 28 سانتیمتر انتخاب می کنیم و کف اون را با
روغن مایع به وسیله برس چرب کرده و خمیر پیتزا را در اون پهن می کنیم .

سپس مواد را
بر روی خمیر ریخته و در آخر پنیر را رنده کرده و همراه با پودر آویشن بر روی پیتزامی ریزیم .

پیتزا را به مدت 10 دقیقه کف فر و 20 دقیقه در طبقه میانی فر برنامه می
دهیم تا پخته شود.نوش جان .

37:

پیتزای‌ حبوبات‌ و گوشت‌ چرخ‌ کرده‌


مواد لازم‌:


روغن‌ گیاهی‌: 1 قاشق‌ غذاخوری‌

پیاز متوسط خردشده‌: 1 عدد

گوشت‌ چرخ‌ کرده‌: 500 گرم‌

سس‌ تند گوجه‌فرنگی‌: 1 فنجان‌

پودر آویشن‌: 1 قاشق‌ چایخوری‌

چیپس‌ ذرت‌: 35 گرم‌

کنسرت‌ ذرت‌ (بدون‌ آب‌): 300 گرم‌

کنسرو لوبیا قرمز: 300گرم‌

خمیر پیتزا: 2 عدد

پنیر چدار رنده‌ شده‌: 1 فنجان‌

خامه‌ سفت‌: نصف‌ فنجان‌

برای‌ روی‌ پیتزا:

پیاز قرمز بزرگ‌: نصف‌ پیاز

کدو سبز بزرگ‌: 2 عدد

آب‌ لیمو: 1 قاشق‌ غذاخوری‌

خامه‌ سفت‌: 2 قاشق‌ غذاخوری‌



طرز تهیه‌:


ابتدا روغن‌ را در ماهی‌ تابه‌ داغ‌ کنید و پیاز وگوشت‌ چرخ‌کرده‌ را تفت‌ دهید و اونقدر هم‌ بزنیدتا گوشت‌ قهوه‌ای‌ شود.

در ادامه‌ سس‌گوجه‌فرنگی‌ تند و آویشن‌ را اضافه‌ کنید و بگذاریدتا چند دقیقه‌ بدون‌ درب‌ بپزد.

پس‌ از گذشت‌ این‌مدت‌، اجاق‌ را خاموش‌ کنید و چیپس‌ ذرت‌ وکنسرو ذرت‌ و لوبیا را اضافه‌ کنید و خوب‌ هم‌ بزنید.درمرحله‌ بعد خمیرهای‌ پیتزا را در کف‌ سینی‌ فربگذارید و روی‌ اون‌ها را با مخلوط آماده‌ شده‌کاملا بپوشانید و پنیر چدار رنده‌ شده‌ را هم‌ رویش‌بپاشید.



سینی‌ را به‌ مدت‌ 15 دقیقه‌ درفر، با حرارت‌ بالابگذارید، تا وقتی‌ که‌ کاملا قهوه‌ای‌ و برشته‌ شود.کدوها و نصف‌ پیاز قرمز را کاملا چرخ‌ کرده‌ و آب‌لیمو وخامه‌ را به‌ اون‌ اضافه‌ کنید.

درمرحله‌ آخرمخلوط آماده‌ شده‌ را روی‌ پیتزای‌ داغ‌ بریزید وبا بقیه‌ خامه‌ تزیین‌ کنید.

38:

چیپس قارچ

پیتزا و Fast foods

مواد لازم :

قارچ درشت یا معمولی: نیم کیلو
خامه: 2 قاشق غذاخوری
نمك: نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ: 2 عدد
آرد: 100 گرم
فلفل: به مقدار لازم
آرد سوخاری: 1 لیوان
پنیر پیتزای رنده شده: 2 قاشق غذاخوری
روغن مخصوص سرخ کردنی: به مقدار لازم

طرز تهیه :

پایه های سفت قارچ را كوتاه می كنیم.

قارچ ها را با دقت تمیز می كنیم.

سیاهی اونها را می گیریم و به اونها نمك زده و در آرد می غلتانیم.


تخم مرغ ها را با نمك و فلفل و خامه می زنیم.

سپس قارچ ها را در مایه ی تخم مرغ فرو می كنیم.


آرد سوخاری را با پنیر پیتزا مخلوط می كنیم.

بعد قارچ ها را در آرد سوخاری و پنیر می غلتانیم و كمی فشار می دهیم تا آرد سوخاری و پنیر را به خود بگیرد.


روغن را در یك ظرف نسبتاً گود ریخته و روی حرارت داغ می كنیم.


قارچ ها را یكی پس از دیگری در روغن داغ سرخ می کنیم، طوری كه ترد شود.

فقط دقت کنید که قارچ ها نسوزند.

سپس چیپس های قارچ(قارچ سرخ شده) را در یک توری می گذاریم تا روغن اضافی اونها جدا شود .

39:

قارچ و با کرم

مواد لازم:
قارچ=500 گرم
لیمو ترش=2 عدد
روغن زیتون یا کره=به میزان لازم
خامه=100 گرم
زرده تخم مرغ=2عدد
نمک و فلفل=به میزان لازم
پنیرپیتزا=200 گرم
طرز تهیه:

قارچ ها را شسته و سپس خرد کردن خشک کنید وآبلیمو به اونها اضافه کنید تا سیاه نشوند سپس قارچ ها را در کره یا روغن زیتون سرخکنید.

خامه؛ زرده تخم مرغ؛ نمک و فلفل را در کاسه ایی باهم مخلوط کرده خوب هم
بزنید.
کف ظرف پیرکس را کمی چرب کرده و با قارچ های سرخ شده بپوشانید؛ سپس بامخلوط خامه و زرده های تخم مرغ روی قارچ ها را نیز بپوشانید و در آخر پنیر پیتزایرنده شده را نیز روی مواد بپاشید و ظرف را در فر با درجه حرارت 240 درجه سانتیگرادبرنامه دهید تا پنیرهای روی ظرف طلایی شوند.

40:

مرغ کنتاگی با مخلفات

مواد لازم:
مرغ درشت=یک عدد
زعفران آبکرده=به مقدار دلخواه
نمک وفلفل=به میزان لازم
قارچ=200 گرم
پیاز درشت=یک عدد
گوجه بزرگ=3عدد
فلفل دلمه ای =یک عدد
روغن مایع =2 قاشق غذاخوری
آبلیمو =یک قاشقغذاخوری


طرز تهیه:
مرغ را تمیز می شوئیم اما پوست اونرا نمی کنیم چون هم مرغخشک نمی شود وهم سپس پخت ظاهر خوبی پیدا می کند سپس تمام سطح مرغ را زعفران میمالیم و چند ساعت در یخچال برنامه می دهیم.

قارچ و پیاز و فلفل دلمه و گوجه فرنگی ها
را بصورت چهارگوش ریز خرد میکنیم.

در کمی روغن با حرارت زیاد تفت می دهیم تا آب
نیاندازد و در صورت تمایل مقدارکمی رب گوجه فرنگی هم اضافه کرده و با سایر مواد تفتمی دهیم.
وقتی تقریبا موادمان پخته شد مقدار کمی هم از زعفران و تمام آبلیمو رابه مواد اضافه کرده و از روی حرارت برمی داریم.

مقداری از موادمان را در شکم مرغ می
ریزیم و شکمش را با نخ می دوزیم سپس سیخ جوجه گردان فر را برمیداریم و درمرغ فرو میکنیم بطوریکه وزن مرغ در همه جهات یکنواخت باشد.

سپس پاهای مرغ را با نخ به هم می
بندیم.

و بالهایش را هم از پشت با نخ به هم می بندیم و در فر برنامه می دهیم.

زیر مرغ
ظرف پیرکسی را که کمی آب در اون ریخته ایم برنامه می دهیم تا هم مرغ خشک نشود و هم آبشدر این ظرف بچکد.

گریل فر را روشن کرده و می گذاریم تا در حدود 2 تا 3 ساعت مرغ
بچرخد و روی اون کاملاً طلایی شود.

سپس مرغ از جوجه گردان درآورده و در ظرف پیرکس
برنامه میدهیم و روی ظرف را با فویل می پوشانیم و در فر برنامه می دهیم و شعله پائین فررا روشن کرده و میگذاریم تقریباً یکساعت در فر بماند سپس اونرا درآورده و باقیماندهمخلوط قارچ و پیاز را دور مرغ می ریزیم و مجددا در فر بمدت نیم ساعت برنامه می دهیم.

در آخر آب مرغ باید به اندازه نصف هستکان یا کمتر باشد.

سپس مرغ را در ظرف دلخواه
برنامه داده و مخلوط قارچ و آب مرغ را دورش می ریزیم.

41:

پیراشکی گوشت


پیتزا و Fast foods

برای تهیه این غذا ابتدا باید خمیر اون را تهیه کرد.

البته می توان از خمیرنان باگت موجود در نانوایی ها هم هستفاده نمود ولی خمیری که شما در منزل تهیه کنید دارای تخم مرغ ، ماست و مخلفات دیگری هست که بسیار لذیذتر خواهد شد.



خمیر پیراشکی

مواد لازم:

تخم مرغ: 2 عدد
روغن مایع: 4 قاشق سوپخوری
ماست غلیظ: نصف لیوان
شیر: نصف لیوان
جوش شیرین: نصف قاشق مرباخوری
نمک: یک قاشق چایخوری
آرد: حدود نیم کیلو

*1 قاشق چایخوری جوش شیرین برابر 2 قاشق پکینگ پودر هست در این مورد کمی جوش شیرین و کمی بکینگ پودر(با هم) بهتر هست.

طرز تهیه:

تخم مرغ ها و روغن را در ظرفی ریخته ، به هم می زنیم ( البته نباید تخم مرغ را با همزن، زیاد بزنیم) جوش شیرین و نمک را در ماست حل کرده و با شیر در ظرف زرده و روغن ریخته ، مخلوط می نماییم .


آرد را کم کم به این مایه اضافه کرده به هم می زنیم تا مایه خمیر سفت شود.

به قدری که به دست نچسبد .

خمیر را در کیسه نایلونی ریخته یکی دو ساعت می گذاریم بماند.



پیراشکی گوشتی

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده: 350 گرم
پیاز سرخ شده: 2 تا 3 قاشق سوپخوری
جعفری ریز شده: دو قاشق سوپخوری
تخم مرغ سفت و ریز شده: دو عدد
رب گوجه فرنگی: 2 تا 3 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل: به مقدار کافی

طرز تهیه:

گوشت و پیاز سرخ شده را مخلوط کرده ، درروغن تفت می دهیم ( طرزتهیه پیاز داغ : اول پیاز را در ظرف ریخته بر روی شعله می گذاریم تا آب اون تمام شود سپس روغن را به اون اضافه می کنیم.)
پس از سرخ شدن گوشت ، رب گوجه فرنگی را در نصف لیوان آب گرم حل کرده و داخل گوشت می ریزیم تا گوشت آهسته بجوشد و آب اون کاملاً کشیده شود ؛ گوشت را از روی آتش بر می داریم .

تخم مرغهای سفت شده را روی گوشت رنده می کنیم و سپس اضافه کردن جعفری خرد شده ، نمک و فلفل ، در صورت تمایل ، پودر سیر را با تمام مواد مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم.

روی تخته را کمی آرد می پاشیم و خمیر پیراشکی را باوردنه خیلی نازک باز می کنیم ، با دهانه لیوان دایره هایی می بریم و از مایه گوشت وسط هر دایره گذارده ، دو طرف خمیر را روی هم

می آوریم و می چسبانیم سپس فشارداده و لبه دو خمیر را پیچ می دهیم تا موقع سرخ شدن باز نشود.


روغن فراوان را داغ می کنیم و پیراشکی ها را درروغن سرخ کرده تا طلائی رنگ شود.


پیراشکی ها را در دیس چیده دور اونها را با حلقه های گوجه فرنگی و لیموترش تزئین می کنیم.



نکات تغذیه ای
برای سرخ کردن پیراشکی ها بهتراست از روغن های مخصوص سرخ کردنی با حرارت متوسط هستفاده کنید.

حرارت بالا ترکیبات روغن را تغییر داده و با دود کردن روغن ترکیبات سرطان زائی درروغن تشکیل می شود .

پس با تهیه غذاهای سالم سلامتی خود و را تضمین کنید.

42:

مواد لازم برای خمیر:
آرد=2 لیوان
شیر خشک نیدو=4 قاشق غذاخوری
روغن=2/1 لیوان
خمیر مایه=1 قاشق غذاخوری
شکر=1 قاشق غذاخوری
نمک=1 قاشق غذاخوری
آب=به مقدار لازم
مواد لازم برای پیتزا:
پیاز=2 عدد
فلفل دلمه=2 عدد
کنسرو ذرت=2/1 لیوان
قارچ=2/1 لیوان
زیتون خرد شده=کمی
سس پیتزا=4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل= به مقدار لازم
پنیر پیتزا رنده شده=به مقدار لازم
روغن زیتون=به مقدار لازم
طرز تهیه خمیر:
1.

شیر خشک+نمک+شکر+خمیر مایه+روغن را با هم مخلوط کرده هم بزنید.
2.

آب را به مواد اضافه کرده سپس آرد را به تدریج به مواد اضافه کنید و با دست خمیر را ورز دهید تا خمیر صاف و یکدستی بدست آید.

خمیر را مدت 2 ساعت در جای گرمی برنامه دهید تا خمیر وربیاید و حجم اون تقریبا دو برابر شود.
3.

کمی از خمیر برداشته اون را با وردنه صاف کنید و به صورت دایره های کوچک قالب بزنید.
پیتزا و Fast foods









4.

دایره های خمیر را در ظرف مافین گذشته داخل اون را از مواد پیتزا پر کنید و روی اون را پنیر پیتزا رنده شده بریزید.
پیتزا و Fast foodsپیتزا و Fast foods











5.

ظرف مافین را به مدت 20 الی 30 دقیقه در فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد بگذارید تا نان پیتزا بپزد و روی اون طلایی رنگ شود.
طرز تهیه مواد داخل پیتزا:
1.

پیاز+فلفل دلمه +قارچ+زیتون را به صورت ریز خرد کرده و در روغن زیتون تفت دهید.

سپس کنسرو ذرت را به اون اضافه کرده کمی تفت دهید.

سس پیتزا را به همراه ادویه به مواد اضافه کرده،مواد را روی حرارت کمی هم بزنید.


43:

جيز برگر خانگي

برای تهیه چیزبرگر خانگی، هم می تونید همبرگر رو توی خونه تهیه کنید، هم اینکه اگه مارک خوبی می شناسید، همبرگر آماده طبخ رو تهیه کنید و در منزل فقط سرخش کنید.


مواد لازم جهت تهیه چیزبرگر با قارچ :
گوشت چرخ کرده
نمک
پودر سیر ( در صورت تمایل)
پیاز
پودر همبرگر
پنیر ورقه ای
نان گرد
مواد مکمل داخل ساندویچ :
کاهو خرد شده
خیارشور
گوجه فرنگی ( در صورت تمایل )
سس ( هزار جزیره یا فرانسوی)
قارچ ( در صورت تمایل)
لیموی تازه ( در صورت تمایل )
طرز تهیه :
ابتدا باید همبرگر را درست کنیم.

گوشت چرخ کرده و پیاز و پودر سیر و پودر همبرگر را با هم حسابی مخلوط می کنیم و چنگ می زنیم.

سپس روی سینی پهن کرده و کاسه ای روی اون می گذاریم و به صورت گرد برش می دهیم.

قطر اون تقریباً دو تا سه میلیمتر باشد.

این را کنار می گذاریم.


قبل از اینکه سرخ کنیم، باید مقدمات رو آماده کنیم.


اول کاهو و خیارشور و گوجه رو خرد می کنیم.

کاهو رو با سس های مورد علاقه مخلوط می کنیم و در صورت تمایل روی اون لیموی تازه می چلانیم.

نان رو برش می دیم و خمیر اضافه اش رو بیرون میاریم.


پیتزا و Fast foods
سرخ کردن قارچ :
برای سرخ کردن قارچ، همان ماهیتابه ای که قراره گوشتها رو سرخ کنیم رو ابتدا داغ می کنیم، روغن می ریزیم، داغ که شد، قارچهای ورقه شده رو سرخ می کنیم.


نکته مهم:
حرارت رو زیاد می کنیم تا قارچها با حرارت بالا سرخ شوند.

وگرنه آب می اندازند.

( مواظب باشید نسوزند!!)
پیتزا و Fast foods
به دیواره های نان گرد، سس می زنیم و مقداری از کاهو و خیارشور و قارچ می ریزیم.


در این مرحله نوبت همبرگرهاست.

با شعله کم سرخشان می کنیم تا مغزپخت شوند.

چند بار هم اونها را زیر و رو می کنیم.

وقتی کاملاً سرخ شدند، پنیر ورقه ای را به مدت سه ثانیه توی ماهیتابه می اندازیم.

( در قسمت بدون روغن) دقت کنید که بیشتر از این نباشد.

اینجا باید سرعت عمل به خرج دهیم.


پیتزا و Fast foods همبرگر را درون نان گذاشته و خیلی سریع پنیر ورقه ای را روی اون می گذاریم

44:

نکته مهم :
اگر فکر می کنید ممکن هست نتوانید با سرعت پنیر را از روی حرارت بردارید، بهتر هست اصلا اون را توی ماهیتابه نیندازید.

چون به سرعت آب می شود.

پس می توانید وقتی که همبرگر داغ را درون نان گذاشتید، پنیر را ( بدون حرارت دادن) روی همبرگر گذاشته تا با حرارت خود همبرگر آب شود.


سپس در صورت تمایل دوباره روی پنیر، قارچ سرخ شده و خیارشور و گوجه و کاهو سس دار بریزید.


پیتزا و Fast foods
نوش جان ؛ گوارای وجود !

45:

كروكت سيب زميني و سوسيس

این غذا یه کم وقت و انرژی می بره ولی به نظر من در مهمونی ها، غذای خوبیه که می شه کنار بقیه غذاها ازش هستفاده کرد.

کروکت های من به شکل بیضیه.

شما می تونید گرد درست کنید و در پایان به صورت گلبرگهای گل، اونو به شکل گل تزئین کنید.


مواد لازم :
سیب زمینی : پنج عدد نیمه بزرگ
پیاز : یک عدد
سوسیس : چند تا
تخم مرغ : دو یا سه عدد ( بعداً می گم چرا تعدادش متغیره )
آرد سفید : مقداری
آرد سوخاری : مقداری
فلفل سیاه : نصف یک قاشق چایخوری
سیر خام : دو سه عدد ( در صورت تمایل )
پنیر پیتزا : به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا سیب زمینی ها رو می پزیم.

در این فاصله سوسیس ها رو سرخ می کنیم.

اگه می خواهید کروکت هاتون کوچیک باشه، سوسیس ها رو از عرض ببرید.

من اونها رو از طول تکه کردم.


مواد بیرونی :
سپس سیب زمینی ها رو رنده یا چرخ می کنیم و با پیاز رنده شده مخلوط می کنیم.

نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و سیر خام رو ( در صورت تمایل) بهش اضافه می کنیم.

برای اینکه غذای ما، مزه کوکو سیب زمینی معمولی نده، بهتره طعم مواد بیرونی رو تغییر بدیم.

یعنی یه سری اضافه کردنی بهش اضافه کنیم که طعم مطبوعی بگیره.

من به غیر از مواد فرموده شده، یکی دو تا سوسیس خام هم رنده کردم و به سیب زمینی ها اضافه کردم.

این مواد بیرونی باید سفت باشه.

به غلظت مواد کوفته.

برای این مقدار سیب زمینی، من یک عدد تخم مرغ به مواد اضافه کردم.

اونم برای چسبندگی بهتر مواد.


پیتزا و Fast foods
مواد بیرونی که آماده شد، دست به کار می شیم :
یک تکه از مواد رو برمی داریم و وسطش رو باز می کنیم.

کمی پنیر پیتزای رنده شده می ریزیم، سپس یک تکه سوسیس وسط مواد می ذاریم.

دوباره روش پنیر پیتزا می ریزیم و بازم از مواد روش می ذاریم.

یعنی در حقیقت، مواد دور تا دور سوسیس و پنیر پیتزا رو احاطه می نمايند ! سپس اینکه همه سوسیس ها را درون مواد گذاشتیم، به سراغ این سه تا می ریم : آرد سفید ، تخم مرغ و آرد سوخاری.


هر کدام از کروکت ها رو اول درون آرد سفید می غلتانیم.

سپس در ظرف دیگه، یکی دو عدد تخم مرغ را با چنگال خوب رقیق می کنیم.

سپس کروکت را درون تخم مرغ می غلتانیم، بعد هم در ظرف آرد سوخاری.

( برای همین تعداد تخم مرغ ها متغیر بود.

چون معلوم نیست مواد شما چقدر هست و به چند تا تخم مرغ جهت غلتاندن کروکت ها در تخم مرغ نیاز دارید.)
پیتزا و Fast foods
نکته 1 :
بهتره سپس غلتاندن در آرد سوخاری مواد حداقل نیم ساعت در یخچال باشند تا آرد سوخاری و کروکت ها خوب به خورد هم بروند.


سپس این وقت، کروکت ها رو درون روغن سرخ می کنیم.

اگه کروکت هاتون مثل اینها، اینقدر بزرگ بود، همه طرفش رو سرخ کنید تا خام نمونه.

( نماند !)
پیتزا و Fast foods
نکته 2 :
جهت خوردن، می توانید از سس قرمز یا سس هزار جزیره یا فرانسوی هستفاده نمایید.


پیتزا و Fast foods
نوش جان ؛ گوارای وجود !

46:



آخ آخ
نمي دونم چرا اينقدر دير اين پست و ديدم شاداب جان درسته دير شده و لي عيب نداره من طرز تهيه درست خمير پيتزا رو برات مي ذارم
اميدوارم مشكلت حل شه .....




مواد لازم:
شیر=1 پیمانه
خمیر ترش=1 قاشق سوپخوری یا پکینگ پادر یک قاشق مرباخوری
روغن آبکرده یا روغن زیتون=2/1 پیمانه
آرد به مقداری که مایه خمیر شده و به دست نچسبد=در حدود 5/2 تا 3 پیمانه
نمک=یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
خمیر ترش و یا پکینگ پادر و نمک را در شیر حل می کنیم و روغن را به اون اضافه می نمائیم و بتدریج آرد را می ریزیم تا مایه بحدی خمیر شود که بدست نچسبد و زیاد هم خشک و سفت نباشد.خمیر را خوب ورز داده روی اون را می پوشانیم تا یکی دو ساعت بماند و ور بیاید.با این مقدار مواد در حدود نیم کیلو خمیر پیتزا بدست می آید و برای دو پیتزا کافی هست.


47:

ببخشید دخالت میکنم من خودم خمیر اماده از نان فانتزی میگیرم خیلی هم خوب در میاد .

48:

ممنونم نسین جان ولی مشکلم بیشتردرموقع پخت پیتزاست ! خمیراماده ای که ازبیرون میخرم موقع پخت خشک میشه یکنفرفرمود درفربرقی باید درموقع پخت پیتزانیمه بازباشد!حالا تا چه درسته نمیدونم

نوشته اصلي بوسيله Soren نمايش نوشته ها
ببخشید دخالت میکنم من خودم خمیر اماده از نان فانتزی میگیرم خیلی هم خوب در میاد .
سورن ازشما هم ممنون لطف کردید

49:

می بخشید خانمهای گرامی : حالا شما درست کردن این غذاها را بلدید یا اینکه فقط از روی کتابهای اشپزی مثل کتاب رزا مطالب را کپی کردید ؟؟!!!!!!!


50:

به هر علتی میتونه باشه !

وجود اب در خمیر ! چرب بودن زیاد سینی ! عدم ورز کافی ! حرارت زیاد با مدت زیاد وقت پخت من اشغالترین خمیر یعنی این اماده های بسته بندی رو تو فر گاز اگر بزارم افتضاح میشه اما اگر تو مایکروویو بزارم بهترین خمیر میشه !

با این خمیر نون فانتری هم موافقم خمیراش به نسبه خوبه !

51:


اينهايي كه اينجا گذاشتم بيشترشون و درست كردم و خوشمزه بوده .
سپس اطمينان در تهيه اش اينجا گذاشتم تا همه هستفاده كنننننننننن

52:


شاداب جان خمير من هم چند دفعه خشك شده بود البته تو فر گازي ولي در مورد فر برقي اونجوري كه از مامانم پرسيدم مثل اينكه فر برقي اول بايد يكي از دو شعله اشو روشن كرد يا زير و يا رايشان اون .

(پس بايد پس از ورز كافي واطمينان از آب خمير و نچسب بودن خمير و مناسب بودن وقت پخت خمير ) داخل فر برقي بايد وقت كمتري براي زير خمير براي پخت بزاري تا وقتي كه رايشان اون روشن مي شه و دوباره گرمايي براي پخت رايشان پيتزا مي خواد خمير زيري دوباره به مرحله پخت كامل برسه كه اگه زير خمير خوب پخته باشه در اثر گرمايي دوباره يواش يواش خشك مي شه .

(البته بگم اين اطلاعات ومامانم بهم دادراستي مامانم مي گه سپس يكي بار دوبار درست كردن وقت دقيق پخت زير و رايشان خمير دستت مي آد )

اميدوارم مشكلت حل شه خانم گل.

53:

من اعتراف میکنم اکثرغذاهارو درست نکردم ولی مسلما باید خوب وخوشمزه باشن

نوشته اصلي بوسيله haj.mahdi نمايش نوشته ها
به هر علتی میتونه باشه !

وجود اب در خمیر ! چرب بودن زیاد سینی ! عدم ورز کافی ! حرارت زیاد با مدت زیاد وقت پخت من اشغالترین خمیر یعنی این اماده های بسته بندی رو تو فر گاز اگر بزارم افتضاح میشه اما اگر تو مایکروویو بزارم بهترین خمیر میشه !

با این خمیر نون فانتری هم موافقم خمیراش به نسبه خوبه !
ممنون حاجی ظاهرا باید چندبار روانه سطل اشغال بشن تادستم بیاد

نوشته اصلي بوسيله nasin1 نمايش نوشته ها
شاداب جان خمير من هم چند دفعه خشك شده بود البته تو فر گازي ولي در مورد فر برقي اونجوري كه از مامانم پرسيدم مثل اينكه فر برقي اول بايد يكي از دو شعله اشو روشن كرد يا زير و يا رايشان اون .

(پس بايد پس از ورز كافي واطمينان از آب خمير و نچسب بودن خمير و مناسب بودن وقت پخت خمير ) داخل فر برقي بايد وقت كمتري براي زير خمير براي پخت بزاري تا وقتي كه رايشان اون روشن مي شه و دوباره گرمايي براي پخت رايشان پيتزا مي خواد خمير زيري دوباره به مرحله پخت كامل برسه كه اگه زير خمير خوب پخته باشه در اثر گرمايي دوباره يواش يواش خشك مي شه .

(البته بگم اين اطلاعات ومامانم بهم دادراستي مامانم مي گه سپس يكي بار دوبار درست كردن وقت دقيق پخت زير و رايشان خمير دستت مي آد )

اميدوارم مشكلت حل شه خانم گل.
بازهم ممنون اگردستم اومد حتما اطلاع میدم ازلطفت ممنون خانومی

54:

پیتزا و Fast foods


57 out of 100 based on 42 user ratings 617 reviews