*** همه چیز درباره "چای" ***


*** همه چیز درباره "چای" ***



*** همه چیز درباره "چای" ***
1- بوته چای جزو معدود گياهانی است که به دليل وجود سموم فراوان در بافت آن، در طبيعت هيچ آفت جدی به جز انسان ندارد! مزارع اين گياه نياز به سمپاشی ندارند و هيچ چرنده، پرنده، حشره و ... به آن نزديک نمی شود. اگر در بين علوفه چهارپايان (هر نوع که باشند) حتی کمی برگ چای باشد، حيوان به محض جويدن آنها را از دهانش بيرون می ريزد!

2- در بسياری از مناطق کشاورزی، براي آن که احشام و ساير حيوانات به مزارع و کشتزارهای مختلف نزديک نشده و زراعت را خراب نکنند، اطراف آنها را بوته چای می کارند. حيوانات با مشاهده بوته چای به مزرعه نزديک نمی شوند!

3- اولين وارد کننده تخم اين گياه به ايران در اوايل دوره قاجار انگليسی ها بودند که با همکاری عناصر خودفروخته اي در دربار قاجار، کشت اين گياه و نوشيدن دم کرده آن را در ايران رواج دادند. عکس العمل علماء و حکماي سليم النفس آن دوران در برابر اين حرکت پليد استعماري شديد بود. در يکی از نامه هایی که به دربار قاجار نوشته شده است آمده: «چرا می خواهيد گياهی را در ايران رواج دهيد که حتی الاغ ها از نزديک شدن به مزارع آن خودداری می کنند! چای مولد سودا در بدن و سودا مقدمه سرطان است!». واقعيت آن است که حکمای ايران زمين از چند هزار سال قبل با اين گياه آشنایی داشته و به خوبی می دانستند که اين گياه ارزش غذایی نداشته، بلکه مصرف غير دارویی آن مضر است.


4- موادی که در اصطلاح علم شيمی ساختار مولکولی حلقوی دارند (مواد آروماتيک) سرطان زا هستند. «پلی فنول» يکی از مواد آروماتيک است که چای هم اين ماده را دارد. فنول چيست؟ فنول يک ماده دارای ترکيبات حلقوی است که بر روی پوست، کبد و سيستم گوارش اثرات نامطلوبی می گذارد. جالب اينجاست که قريب به اتفاق مواد معطر شيميایی که در کارخانجات به چاي اضافه می کنند هم جزء مواد آروماتيک و سرطان زا هستند! (گل بود به بلبل هم آراسته شد!!)


5- مصرف چای (خصوصاً پس از غذا که سال هاست عادت بسياری از ايرانيان شده است) جلوي جذب آهن معدنی موجود در غذاها توسط بدن را می گيرد که در نتيجه منجر به بروز بيماری کم خونی مزمن در مصرف کنندگان می شود. چای دارای ترکيباتی به ‌نام تانن است که مزه‌ تلخ چای را ايجاد مي کند. تانن‌ها با آهن، ايجاد رسوب مي‌ نمايند و اين رسوب به دليل درشتی ملکول و سنگينی، غير قابل جذب توسط بدن است. لذا در صورتی که غذای مصرفی دارای آهن بوده و بلافاصله بعد از آن چای مصرف شود، از جذب آهن آن جلوگيری می کند. فراموش نکنيد که عارضه کم خونی خود باعث ده ها بيماری ديگر در بدن می شود.


6- همان گونه که گفته شد چای دارای ماده اي است به نام تانن. اين ماده بسيار مدرر است و به همين خاطر مايعات بدن را دفع کرده و پلاسما غليط می شود. آنزيم ها در پلاسمای غليظ نمی تواننند فعاليت کنند و به همين خاطر مواد زاید در بدن انبار شده و موجب بيماری های گوناگون مي شود. ضمناً تانن موجب فعاليت بيش از حد سلول های اپيتليال کليه شده و کليه را به مرور از کار می اندازد!


7- گياه چای داراي ماده ای است به نام اگزاليک اسيد، که مسموم کننده بوده و اختلالات متابوليسمي ايجاد می کند. اين ماده در کليه رسوب کرده و سنگ های کليوی اگزاليک را موجب می شود.


8- مصرف زياد چای دندان ها را لك دار و سياه می كند.


9- چاي ترشح اسيد معده را تحريک مي كند و همچنين به دليل ماهيت اسيدی خود، در بروز زخم معده مؤثر است.


10- در هر فنجان چاي بين 60 تا 75 ميلی گرم «کافئين» وجود دارد که LDL خون را افزايش مي دهد و عاملی می شود برای انفارکتوس های قلبی و مغزی، ولی البته آرام بخش است و در دراز مدت اعتياد ايجاد می کند!


11- به دليل وجود مقدار زيادی از ماده کافئين در چای، براى عده اى باعث تحريك اعصاب و يا تپش قلب می شود. همچنين نوشيدن چاى پررنگ براى خانم ها احتمال ابتلا به سرطان سينه را افزايش مى دهد.


12- ماده آرام بخش ديگری در چای وجود دارد به نام «تئين» که محرک سيستم اعصاب سمپاتيک است و موجب افزايش ترشح آدرنالين می شود. تئين موجب کاهش مقدار منيزيم داخل سلول ها می شود. منيزيم ماده ای است که در سلول برنامه دارد تا با انواع سرطان ها مبارزه کند و با نوشيدن چای اين ماده مفيد از بدن خارج می شود.


13- به نظر شما چرا اغلب افراد چای خور جدی، هنگامی که تصميم به ترک چای می گيرند با علایمی مشابه با علایم معتادان مواد مخدر در هنگام ترک مواد مذکور (همچون سردرد، بی خوابی، بی حوصلگی، آشفتگی روحی و ...) مواجه می شوند؟! آيا اين موضوع که ادعا شده است سال هاست توليد کنندگان چای در کشورهای خارجی براي حفظ مشتريان خود به چای مواد افزودنی مضر و اعتيادآوری اضافه می کنند قابل اعتنا نيست؟


14- چند نفر معتاد به مواد مخدر را می شناسيد که سيگاری نباشند؟ و چند نفر سيگاری را می شناسيد که چای خورهای قهاری نباشند؟! چای به دليل مواد افيونی طبيعی که در خود داشته و مواد شيميایی که در فرآيند توليد توسط بسياری از توليدکنندگان به آن اضافه می شود، مقدمه ای براي آمادگی بدن جهت پذيرش انواع اعتيادها به مواد مضر ديگر است.


15- اگر دقت کنيد قريب به اتفاق مواد سمی در طبيعت دارای طعم تلخ می باشند. شايد پروردگار مهربان با اين گونه خلقت خواسته است به موجودات هشدار دهد که چه موادی خوراکی نيستند و بايد از آنها پرهيز کنند. چاي يکی از تلخ ترين گياهان موجود در طبيعت است که البته با روش های مختلف سعی در کاهش اين تلخی و صد البته عادت دادن ذایقه مردم به آن دارند.


16- همه اين ها که گفته شد برای چای سبز که خشک شده سريع برگ سبز چای می باشد صادق است. چای سياه که دم کرده مضرتری از چای سبز است با انبار کردن برگ سبز چای در مکان های گرم، پوسيده شدن و تخمير اين برگ ها، تغيير رنگ آنها به قهوه ای و سياه (مشابه عملی که باغبانان در وسط باغ با بر روی هم تلنبار کردن برگهای درختان انجام می دهند تا پوسيده شده و تبديل به کود گردند)، سپس خشک کردن اين برگهای پوسيده بدست می آيد!


17- بدتر از چای سبز و چای سياه، چای هاي جديد طعم داری هستند که دارای اسانس های شيميایی مختلف بوده و تمامی مضرات دو نوع چای قبلی را دارند بعلاوه مضرات مواد شيميایی عطری و طعم دهنده های مصنوعی! (هرچه خوبان همه دارند تو يک جا داری!!)


18- يکی از موارد مرسوم در جامعه ما (خصوصا در مراسم، جشن ها، سمينارها و ...) مصرف بسياری از نوشيدنی ها در ليوان های يک بار مصرف پلاستيکی است. اين ظروف به خصوص در مجاورت با نوشيدنی های داغ به سرعت مواد فوق العاده سمی و خطرناک نفتی را آزاد می کنند. برای امتحان می توانيد در يکی از اين ليوان ها چای داغ بريزيد و چند دقيقه ای کنار بگذاريد تا سرد شود. خواهيد ديد که پرده ای از مواد نفتی روی آن می بندد!


19- در انواع چای هاي بسته ای (معروف به Teafix يا Lipton)، ضايعات/ته مانده های چای که قابل ارایه به شکل عادي نيستند در بسته های کاغذی که براي جلوگيری از وارفتن آنها در آب جوش، پروسه های شيميایی مختلفی روی آنها انجام شده و آغشته به انواع مواد مضر هستند برنامه می گيرند. پاره ای از مواد شيميایی موجود در کاغذ مذکور در آب جوش حل شده و وارد بدن مصرف کننده می شوند!


20- ميدانيم که انصافاً دين اسلام کامل ترين دين است و حتي در مورد جزیی ترين موارد زندگي شخصی و اجتماعی دهها و صدها حديث و روايت در کتب ديني ما نقل شده است. حال با فرض اين که ادعاهای بوقهای تبليغاتی تبليغ کننده مصرف چای صحيح باشد و مصرف اين گياه باعث آن همه منافع ادعایی آنها باشد، آيا به نظر شما عجيب نيست با وجود آن که گياه چای از پنج هزار سال قبل شناخته شده بوده است حتي يک مورد هم از معصومين و بزرگان دينی درباره خواص چای و توصيه به مصرف آن مطلبی در هيچ کتاب معتبری به ما نرسيده است؟! برعکس، همان گونه در بالا هم اشاره شد، علما و حکماي هوشيار ما اولين اقشاری بودند که در مورد ورود چای به کشور عکس العمل منفی نشان داده و به مخالفت برخاستند.


21- ابو علي سينا (نابغه طب اسلامي) در طب سنتی از چای به عنوان ماده پست غذایی نام می برد و از آن فقط برای مصارف درمانی در شرايط خاص استفاده می كرده است.


22-ممکن است عليرغم خواندن موارد فوق به دليل تبليغات زيادی که در قالب مقالات و اخبار مختلف شبه علمی به خورد جامعه داده می شود، هنوز باور نکرده باشيد که مصرف اين نوشيدنی همه جا تا اين حد مضر است. بسياري می پرسند که اگر واقعاً چای مضر است پس چرا اين قدر در رسانه ها از آن تعريف شده و در همه جا مصرف می شود؟ پاسخ آن است که اولاً ما نفي نمی کنيم که چای فوايد اندکی نيز دارد، اما این فواید قابل مقايسه با مضرات فراوان آن نيستند. مانند شراب و قمار که خداوند متعال در قرآن کريم در مورد آنها می فرمايد: «از تو در مورد شراب و قمار می پرسند، بگو در آنها منافعی هست، اما ضررهای آنها بسيار بيشتر است». ثانياً فراموش نکنيد که تجارت چای گردش مالی ميلياردی در سراسر جهان دارد. به نظر شما مافياها و کارتل های تجاری بزرگی که از اين راه منافع و سود سرشاری می برند به اين راحتي اجازه می دهند که حقايق برای مردم آشکار شوند؟! فراموش نکنيد که در اوايل قرن بيستم شرکت های سازنده سيگار و دخانيات به پاره ای از دانشمندان بی وجدان مخفيانه پول می دادند تا مقالات به ظاهر علمی در رد خطرات دخانيات و حتی طرح فوايد استفاده از آن نوشته و در مجلات معروف علمی آن زمان چاپ کنند. اسناد اين تبانی های بزرگ و کثيف در اواخر قرن بيستم منتشر شد، يعنی زمانی که همه ذينفعان ماجرا مرده بودند و مضرات بلای خانمانسوز دخانيات بر همه آشکار شده بود! دور از واقعیت نیست که گفته شود مشابه چنين اتفاقاتی در زمانه ما هم برای چای، موبايل، نوشابه، سوسيس، کالباس و ساير موارد مشابه رخ می دهد و اين ما هستيم که بايد عقلمان را قاضی کرده و سلامتی خود و اطرافيانمان را فدای مطامع مادی عده ای از خدا بی خبر نکنيم.


23- بعضي می پرسند اگر مصرف چای اين قدر مضر است چرا خداوند آن را آفريده است؟! پاسخ ساده است: خداوند حکيم هيچ موجودی را در عالم بدون دليل و حکمت ایجاد نکرده است، اما اين به معنی آن نيست که هرچه آفريده شده خوردنی و دارای ارزش غذایی است!! بوته چای يکي از بهترين گياهانی است که می تواند هوا را از انواع آلودگی ها پاک کرده و حجم زيادی اکسيژن توليد کند. دليل آن که هوای مزارع چای بسيار مطبوع است نيز همين واقعيت می باشد. در حقيقت بشر امروز اگر عاقلانه فکر کند بايد به جای خوردن برگهای چای، بوته آن را به عنوان يک تصفيه کننده عالی هوا در سرتاسر معابر شهرها بکارد. شايد يک دليل ديگر برای آن که مصرف خوراکی چای مضر است همين باشد که اين گياه سموم موجود در هوا را به خود جذب می کند! همچنين به دليل اين که گياه چای اسيدی است، ماده ضد عفوني کننده خوبی می باشد. لذا براي شستشوی چشم های عفونی و لثه های عفونی مفيد است. در طب سنتی برای درمان چشم عفونی شده نوزادان در عوض انواع و اقسام داروهای شيميایی و آنتی بيوتيک های دارای اثرات مضر جانبی فراوان، با استفاده از آب جوشانده چای چشم نوزاد را طی چند نوبت شستشو می دهند.


24-اگر می پرسيد که چه بايد کرد، عرض می کنم: اولاً اطلاع رساني وسيع در بين همه آنها که دوستشان داريم. ثانياً رواج ده ها دم کرده طبيعی خوش طعم، مفيد و باصرفه که جانشينان بسيار مطلوبی براي چای مضر هستند در سطح جامعه (براي شروع از خانه خود و نزديکانتان شروع کنيد). به عنوان مثال می توانيد به تناوب از جوشانده بادرنج بويه (گياه مورد علاقه زنبور عسل که جوشانده آن مورد استفاده حضرت اميرالمؤمنين علی عليه السلام نيز بوده است)،دم کرده برگ گياه به ليمو (گياهی با برگ های شبيه نعنا، با شربت به ليمو اشتباه نکنيد)، دم کرده ميوه نسترن، دم کرده گل گاوزبان، دم کرده بابونه، جوشانده تخم گشنيز (به صورت آسيا شده)، دم کرده پونه، دم کرده زنجبيل، دم کرده زيرفون، دم کرده برگ تيول و ... ده ها جوشانده و دم کرده طبيعیو مفيد ديگر استفاده کنيد.





درمان کوفتگیها و دردهای مفاصل با نخود سبز یخی

1:

من که خودم به شخص خیلی چایی میخورم مخصوصا از وقتی که دانشجو شدم اصلا جو با بچه ها طوریه که کسیم اهلش نباشه چای خور میشه حالا راه ترکش چیه ببندنم به تخت؟


پشت نوشابه ها را بخوانید!

2:

من هم شدیدا تا مدتها عادت به مصرف حداقل 4-5 فنجان چای در روز داشتم و کاملا به اون وابسته شده بودم .

اما از وقتی که ناراحتی معده پیدا کردم و دکتر فرمود که عاملش چای هست (چای و مواد کافئین دار بشدت سبب تشدید ترشح اسید معده می شوند .) دیگه بتدریج کمش کردم والان کاملا بندرت (مثلا در برخی میهمانی ها) سراغش میرم و از اینکه کنارش گذاشتم راضی هستم .


سعی کنید درباره چیزهایی که می خورید بیشتر بدانید


آرامش خیال را از این گیاه بخواهید

3:

*** همه چیز درباره "چای" ***

چای می تواند تنوع خوبی برای طرفداران پروپاقرص قهوه باشد.


6 ماده غذایی مهم در تناسب اندام
آسیایی ها قرن هاست که از فواید نوشیدن چای سبز برای سلامتی بهره برده اند.


ده غذای خواب‌آور


در حال حاضر، مطالعات علمی ثابت کرده اند که از حدود چهار هزار سال پیش در فرهنگ عامه و نیز در فرهنگ پزشکی از خواص چای برای رسیدن به سلامتی و حفظ اون هستفاده بسیار شده هست.


11ماده غذایی افزایش دهنده طول عمر


چای سبز
اخیراً اثبات شده هست که چای سبز در مقایسه با پلی فنول های (Polyphenols) شناخته شده در ویتامین های اونتی اکسیدان مانند E و C مصونیت بسیار بیشتری را در مقابل رادیکال های آزاد ایجاد می کند.


فست فود عامل اصلی آسم کودکان


همچنین چای سبز به عنوان یک اونتی اکسیدان در حدود ۶ % از چای سیاه مؤثرتر هست.

چای سبز از طریق قراردادن برگ چای سیاه تازه چیده شده در معرض بخار ملایم تولید می شود، در حالی که برای تولید چای سیاه برگ های چای اکسیده می شوند که اینکار موجب نابودی برخی از ترکیباتی می گردد که دارای اثرات اونتی اکسیدانی و ضد سرطانی می باشند (این ترکیبات در چای سبز باقی می مانند).



سرطان های دستگاه گوارش مانند سرطان معده، روده کوچک، لوزالمعده و سرطان روده بزرگ از انواع سرطان هایی هستند که چای سبز در جلوگیری از بروز اونها بیشترین تأثیر را از خود نشان داده هست.

همچنین، کاهش ریسک بروز سرطان های ریه، پروستات، مثانه و سرطان پوست را نیز می توان به عنوان دیگر فواید نوشیدن چای سبز برشمرد.



● فواید دیگر ▪ کاهش کلسترول:
پژوهشگران دریافته اند که نوشیدن چای سبز می تواند باعث کاهش کلسترول بد خون گردد، و اینکه کسانی که از چای سبز هستفاده می نمايند می توانند تقریباً دو برابر افراد دیگر (که از چای هستفاده نمی نمايند) غذاهای حاوی کلسترول هستفاده نمايند، ولی در عین حال مقدار کلسترول خونشان در مقایسه با افراد دیگر یکسان باقی بماند.

این نکته می تواند برای بدنسازانی که در خارج از فصل مسابقات مقادیر زیادی از غذاهای با کلسترول بالا مصرف می نمايند بسیار حائز اهمیت باشد.

چای سبز بارها مورد آزمایش برنامه گرفته، و این مسأله اثبات شده هست که می تواند در کاهش فشار خون و نیز بهبود وضعیت قربانیان حملات قلبی بسیار سودمند باشد.

▪ کاهش قند خون بیماران دیابتی می توانند با نوشیدن چای شاهد کاهش قند خونشان باشند.

ممکن هست شما از قبل با روش های رژیمی کنترل قند خون آشنایی داشته باشید، ولی با اضافه کردن چای به رژیم خود می توانید همیشه قند خونتان را ثابت نگه دارید.



▪ مقابله با شرایط ویروسی و باکتریایی

مشاهده شده هست که چای سبز مانع از گسترش بیماری ها می گردد.

برخی ترکیبات موجود در چای (tea catechins) چنان خواص ضد ویروسی و ضد باکتریایی قوی دارند که باعث می شوند چای در درمان هر چیزی (از پوسیدگی دندان گرفته تا ایدز) مؤثر واقع شود.

از میان دیگر فواید چای می توان به طور خلاصه به موارد زیر اشاره کرد: ▪ بهبود ساختار خونی ▪ جلوگیری از بروز آرتروز و پوکی هستخوان ▪ بهبود ساختار هستخوانی ▪ جلوگیری از ایجاد لخته های خطرناک خونی ▪ جلوگیری از بروز دیابت نوع ۲ و کمک به درمان اون ▪ مفید برای افراد مبتلا به بیماری پارکینسون ▪ جلوگیری از بروز مشکلات تنفسی ▪

سوزاننده کالری: از اونجا که چای سبز در کنترل وزن مؤثر هست، باید همیشه به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم مصرف گردد.

چای سبز باعث افزایش مصرف انرژی گشته و با هستفاده از خواص ترموژنیکی که دارد، موجب افزایش نرخ چربی سوزی می گردد.



● ویتامین ها و مواد معدنی ▪
ویتامین های موجود در چای
ـ ویتامین B۱ (تیامین): با تبدیل غذا به انرژی در تولید انرژی دخالت مستقیم دارد.

باعث افزایش اشتها و بهبود فرآیند هضم غذا گردیده و برای رشد و تولید مثل ضروری هست.


ـ ویتامین B۲ (ریبوفلاوین): مفید در سلامت پوست، چشم ها، سیستم عصبی و متابولیسم انرژی
ـ ویتامین B۶: به آزادسازی انرژی از غذا کمک کرده و متابولیسم پروتئین را افزایش می دهد.
ـ ویتامین C: در درمان زخم ها و بهبود شکستگی ها مؤثر هست.

همچنین، با برخی از عفونت های ویروسی و باکتریایی شایع مقابله می کند.

ـ ویتامین K: از لخته شدن خون جلوگیری کرده و به ایجاد متابولیسم هستخوانی کمک می کند.

ـ کاروتن: طی فرآیند هضم به ویتامین A تبدیل می شود.

در سلامت پوست و تقویت بینایی مؤثر هست.


ـ فولیک اسید: کمک به شکل گیری سلول های قرمز خون و ژن ها مواد معدنی (چای سرشار از مواد معدنی هست)
ـ منگنز: برای رشد و نمو بدن حیاتی هست.

ـ پتاسیم: برای حفظ ضربان قلب منظم و عادی ضروری می باشد.

ـ روی: در فرآیند تولید مثل مؤثر بوده و به التیام زخم ها کمک می کند.


ـ فلورین: از دندان ها محافظت کرده و باعث تقویت هستخوان ها می گردد.


پلی فنول ها (چای سرشار از مواد اونتی اکسیدان می باشد) ـ فلاونویدها و کاتچین ها (یک ترکیب شیمیایی که از برخی گیاهان هستخراج شده و از نظر شیمیایی وابسته به فلاون ها می باشد: (CATECHINS) هر دو از ترکیبات پلی فنولیک هستند که با شرایط ایجاد بیماری ها قلبی و رادیکال های آزاد سرطان زا مقابله می نمايند.

با توجه به مطالب ذکر شده در این مقاله و دیگر تحقیقات به عمل آمده در خصوص اثرات چای، چنین به نظر می رسد که مصرف مداوم و به اندازه چای در رژیم روزانه می تواند در درمان بسیاری از بیماری های ریز و درشتی که گریبان گیر افراد جامعه هست، بسیار مؤثر باشد.

از طرف دیگر، ورزشکارانی که تمرینات شدیدی را دنبال می نمايند نیز باید در رژیم روزانه خود جای خاصی برای چای باز نمايند تا از اثرات بی شمار اون بی نصیب نمانند.

4:

اثر چای سبز بر سرطان خون

*** همه چیز درباره "چای" ***


محققان از اثر ماده ای شیمیایی در چای سبز در درمان سرطان خون اظهار داشتند.


به نوشته روزنامه دیلی تلگراف، دانشمندان دریافته اند مقدار زیادی از یک ماده شیمیایی که در چای سبز وجود دارد، می تواند سلولهای سرطانی را از بین ببرد و علائم بیماری سرطان را کاهش دهد.


مطالعاتی در سال 2004 بر موش ها نشان داد یک جزء فعال در چای سبز موسوم به ئی جی سی جی می تواند سلولهای سرطان خون را بکشد.


نتایج مقدماتی پژوهشی جدید حاکی از اون هست که این ماده شیمیایی می تواند همان اثر را بر بیماران مبتلا به نوعی سرطان خون موسوم به سی ال ال داشته باشد.


محققان معتقدند این روش درمانی به خودی خود کاملا موثر نیست اما می تواند اثر قوی تری به داروهای ضد سرطانی ببخشد.


پژوهش درباره خواص ضدسرطانی چای سبز به روش جدید علمی از دهه 1970 آغاز شد.

در اون هنگام نتیجه مطالعه ای منتشر شد که بر پايه یافته های اون میزان ابتلا به سرطان خون در کشورهایی که مقدار بیشتری چای سبز مصرف می نمايند، کمتر هست.



محققان امیدوارند ماده ئی جی سی جی بتواند پیشرفت بیماری را در مرحله اولیه متوقف کند یا میزان موفقیت دیگر روشهای درمانی مانند شیمی درمانی را بهبود بخشد.
هر سال حدود هفت هزار بیمار مبتلا به سرطان خون در انگلیس شناخته می شوند و حدود 4300 نفر می میرند.

5:

چای سبز(GREEN TEA)

در صورتی که برگ تازه‌ی چای را به سرعت خشک نمايند، چای سبز به ‌دست می ‌آید.

در این شرایط اجازه‌ی تخمیر به چای داده نمی ‌شود.
مهم ‌ترین خواص چای سبز شامل موارد زیر هست:

ضد پوسیدگی دندان به ‌علت فلوراید بالا،
ضد سرطان معده و پوست ،
ضد خارش و التهاب حاصل از گزش حشرات،
تحریک سیستم ایمنی بدن.


چای سبز در کشور چین، ژاپن، ترکمن صحرای ایران و بعضی نقاط دیگر مصرف دارد.

چای سبز را می ‌توان مانند چای سیاه، دم کرده و مصرف نمود.
*** همه چیز درباره "چای" ***

6:

چای سیاه یا معمولی(BLACK TEA)

در صورتـــی کـــه بـــرگ تــازه‌ی چـــــــای، مــورد عمـلیــات تـخمـیــر(FERMENTATION) برنامه گیرد، تغییراتی در رنگ، بو، مزه و مواد و اثرات اون نسبت به چای سبز ایجاد می ‌شود.

پس از مراحل تخمیر، اون را خشک کرده و بسته ‌بندی می‌ نمايند.
با وجود این که امروزه چای معمولی به‌ عنوان یک نوشیدنی گرم با مصرف بسیار گسترده رو به ‌روست، ولی باید در نظر داشت که چای علاوه بر خوراکی بودن به‌ عنوان یک گیاه دارویی با اهمیت، دارای خواص متعددی هست.

با توجه به ‌قدمت شناخت چای توسط بشر و مصرف بسیار زیاد اون، هزاران تحقیق وسیع بر روی اون صورت گرفته که نشان دهنده‌ی اهمیت این گیاه با ارزش هست.
تا کنون 51 اثر مختلف از چای نقل شده که مهم ترین این خواص عبارت‌اند از:
ضد‌ درد،
ضد آمیب،
ضد آلزایمر (ضد فراموشی)،
ضد آرتریت ،
ضد تصلب شرابین،
ضد باکتری،
ضد سرطان ،
ضد افسردگی،
ضد قند خون ،
ضد التهاب،
ضد جهش ژنی،
ضد نیتروزآمین،
ضد اکسیدان ،
ضد اسپاسم،
ضد ویروس،
قابض،
مقوی قلب،
محرک سیستم عصبی مرکزی،
ادرار آور،
محافظ کبد ،
کاهنده‌ی پرفشاری خون ،
محرک قدرت ایمنی بدن،
کاهش دهنده‌‌ی چربی خون،
کاهش دهنده‌ی تری گلیسریدها و محرک مجاری تنفسی.


خواص مذکور بین چای سبز و معمولی مشترک بوده و بسته به % مواد موجود در اون ها ممکن هست در قدرت اثر اون‌ها تفاوت وجود داشته باشد.

7:

آیا خوردن چای سپس صرف غذا باعث از بین بردن آهن اون می ‌شود؟ و آیا باید مدت وقتی سپس صرف غذا چای خورد؟

از نظر علمی چای دارای ترکیباتی به ‌نام تانن هست که مزه‌ی تلخ چای را ایجاد می کند.

تانن‌ها با آهن ایجاد رسوب می‌ نمایند و این رسوب به دلیل درشتی ملکول و سنگینی، غیر قابل جذب هست.

لذا در صورتی که غذای مصرفی دارای آهن بوده و بلافاصله سپس اون چای پُررنگ به مقدار زیاد مصرف شود، از جذب آهن اون جلوگیری می کند و بهتر هست از چای کم ‌رنگ به میزان کم و با اندکی وقت پس از صرف غذا، به‌ خوردن اون مبادرت کرد.

8:

در خرید چای فله‌ ای باید به چه نکاتی توجه کنیم تا چای خوبی نصیب‌ مان شود؟
درشتی چای یکی از نکات مهم و قابل توجه هست.

بوی چای حرف اول را در حدس طعم و مزه چای می ‌زند ولی به هر حال، تا وقتی چای را دم نکنیم نمی ‌توانیم جلوتر از این برویم.

رنگ سیاه چای هم مشخصه دیگر مرغوب بودن اون هست.


آیا تقلبی یا طبیعی بودن چای را می ‌توان از روی ظاهرش تشخیص داد؟

نه؛ تا وقتی که چای را دم نکنید، نمی ‌توانید متوجه این موضوع شوید.

چای طبیعی رنگ نمی ‌دهد.

از نظر اسانس هم چای اگر بوی غلیظی نداشته باشد، یعنی عطری نیست.

یادتان باشد که مصرف عطریات اضافه کرده شده در طولانی مدت می ‌تواند در
کبد تجمع یافته و به سموم تبدیل شود و عوارضی را برای مصرف كننده اش در پی داشته باشد، بنابراین سعی كنید از عطردهنده های طبیعی هستفاده كنید.

9:

در مورد چای سیاه چند قانون اصلی و علمی وجود دارد.



اول اونکه به دلیل اونکه در روند تخمیر مواد تلخ‌ نماينده اون بیشتر می ‌شود، فرموده شده هر چه برگ چای درشت ‌تر باشد این مواد کهیبوست‌ آور هم هستند در اون کمتر یافت می‌ شود اما هر چه چای خردتر و پودرتر باشد این مواد در اون بیشتر هستند.

در ضمن، هر چه چای پودرتر باشد رنگ تولیدی تیره ‌تر و مزه اون تلخ ‌تر خواهد بود و به مذاق هر شخصی خوشایند نخواهدبود.

به طور کلی، باید فرمود چای درشت از نظر کیفیت بهتر از چای‌ ریز و پودری هست.


نکته دوم اینکه چای طبیعی در حالت طبیعی رنگ نزدیک به قرمزی دارد.

اگر به چای هیچ اضافه کردنی اضافه نشود رنگ، بو و مزه خوبی داشته و بی‌ ضرر هست اما اضافه کردن رنگ و عطری کردن اون به شکلی که بوی تند و رنگ قرمز پررنگ پیدا کند، مضر می‌ شود.

چای طبیعی در مدت کوتاه رنگ غلیظی پیدا نمی‌ کند.

مطمئنا چای طبیعی بدون رنگ و بوی اضافه شده سالم ‌تر و بهتر هست.


نکته سوم اینکه چای در سه فصل چیده می‌ شود: بهار، تابستان و پاییز.

در فصل زمستان چای برداشت نمی ‌شود به این علت که هر چه از بهار به فصل تابستان و زمستان نزدیک می ‌شویم، قسمت‌ های چوبی برگ زیادتر می ‌شود.

بهترین، مرغوب ‌ترین و خوش ‌طعم‌ ترین چای مربوط به چای بهاره هست و بعد چای تابستان و پاییز برنامه می گیرند.


نکته چهارم منطقه ‌ای هست که چای در اون رشد می‌ کند.

در کل، منطقه جغرافیایی در کیفیت و کمیت مواد معطرنماينده و مواد تلخ‌ نماينده موثر هست.

به همین دلیل چای برخی نقاط خوش‌ طعم و چای برخی نقاط بسیار پست هست.

به‌ عنوان مثال، در ایران آزمایشاتی که روی چای 5 شهر شمالی انجام شده نشان داده اند، اصولا چای ‌هایی که روی اون ها پرزهایی وجود دارد (البته این پرز با چشم غیرمسلح دیده نمی ‌شود) هر چه پرز بیشتری داشته باشند چون داخل پرزها اسانس تجمع می ‌یابد، عطر چای بیشتر هست.

جالب هست بدانید نتایج این بررسی‌ ها بهترین چای را چای لاهیجان معرفی کرده‌اند.

10:

چای خطر سرطان و بیماری قلبی را كاهش می دهد


*** همه چیز درباره "چای" ***
نوشیدن چای از آسیب دیدن سلولهایی كه منجر به سرطان، بیماری قلبی و دیگر بیماریها می شوند، جلوگیری می كند.

یك متخصص تغذیه از دانشگاه بوستون فرمود:« چای یك نوشیدنی گیاهی مفید تلقی می شود.

چای حاوی موادی به نام فیتوكمیكال هست، این تركیبات به عنوان اونتی اكسیدان عمل می كنند و با صدمات حاصل از رادیكال های آزاد، مقابله می كنند.

رادیكال های آزاد، ذرات بارداری هستند كه از طریق نور خورشید، مواد شیمیایی، بعضی از غذاها و هسترس به وجود می آیند.»


آسیب دیدنDNA، اولین گام برای ابتلا به سرطان هست و موجب بروز بیماری قلبی نیز می شود.

ویتامین هایA وC اونتی اكسیدان هستند، اما تركیباتی مثل كاتچین ها(Catechins) هم در چای یافت شده هست.

مدت سی سال طول كشید تا به اهمیت این تركیبات پی برده شود .چای با كاهش كلسترول، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را كاهش می دهد.
مدیر اجرایی مركز پژوهشهای تغذیه (USDA) در مریلند فرمود: ۸ مرد و ۸ زن تحت آزمایش برنامه گرفتند.

اونها قبول كرده بودند در یك دوره سه هفته ای، اونچه را كه به اونها داده می شود، بخورند و بیاشامند.

یك نوشیدنی به اونها داده شد كه فقط طعم چای داشت.

در یك دوره سه هفته ای دیگر، داوطلبان در روز پنج فنجان چای نوشیدند.


وقتی كه چای مصرف می شد، در مقایسه با اون نوشیدنی كه فقط طعم چای را داشت، لیپوپروتئین كلسترول بد(LDL)، ده % كاهش نشان داد.

روی هم رفته كلسترول در طی سه هفته به طور متوسط شش % كاهش یافت، البته هیچ تأثیری بر روی كلسترول خوب (HDL)، دیده نشد و مقدار اون ثابت باقی ماند.

دكتر ایمان حكیم از بخش سرطان دانشگاه آریزونا، ۱۴۰ فرد سیگاری را مورد بررسی برنامه داد تا مشخص شود آیا نوشیدن چای می تواند موجب افزایش و تأثیر بد مواد شیمیایی شود كه با صدمات وارد آمده برDNA همراه هست.

ماده شیمیایی مضر8-OHDG كه در ادرار این افراد یافت شد، با صدمات وارد آمده برDNA در سلولها مرتبط هست.

از اونها خواسته شد كه هر اونچه را كه تا بحال می خوردند، مصرف كنند و فقط چای را به رژیم غذایی خود اضافه كنند.

این افراد به مدت چهار ماه چای سبز، چای معمولی یا آب نوشیدند.

گروه تحقیقاتی برای ارزیابی8-OHDG ، ادرار این افراد تحت آزمایش را آزمایش كردند.

نتیجه نشان داد كه كاهش ۲۵ %ی این ماده در گروه افرادی بود كه چای سبز نوشیده بودند.

در افرادی كه چای معمولی یا آب نوشیده بودند، هیچ تغییری دیده نشد.

ما فكر می كنیم، نوشیدن چای سبز در گروه افراد سیگاری موجب كاهش هسترس اكسیداتیو در اونها می شود.استرس اكسیداتیو در اثر رادیكالهای آزاد بوجود می آید وباعث تخریب بافت عضلانی و سلولها میشود. بنابراین چای به علت دا شتن مواد اونتی اكسیدان، باعث كاهش هسترس اكسیداتیو و كاهش خطر بروز سرطان می شود.


تحقیقات بیشتری برای مشاهده و درك این مطلب مورد نیاز هست.

11:

مقدار نیاز غذایی به آهن و کمبود اون

نیاز غذایی افراد به آهن بر پايه سن، جنس و نوع رژیم غذایی متفاوت هست.

کمبود آهن در بدن منجر به بروز کم خونی می شود، اما ممکن هست حتی بدون بروز کم خونی، اثرات مخربی بر روی
کارآیی ذهنی و فکری فرد، توان کار کردن، رفتار و جواب های ایمنی او داشته باشد.
علل کمبود آهن عبارتند از:

- کمبود آهن در رژیم غذایی یا دریافت کم آهن از غذاها(فراهم زیستی کم آهن)
- افزایش نیاز به آهن در اثر تقاضای فیزیولوژیکی مثل رشد و قاعدگی
نوشیدن چای و جذب آهن

نوشیدن چای، جذب آهن گیاهی را تحت تاثیر برنامه می دهد، ولی تاثیری بر جذب آهن گوشتی ندارد.
نوشیدن چای و وضعیت آهن بدن

هر چند که چای جذب آهن گیاهی را کاهش می دهد، اما به این معنا نیست که مصرف زیاد چای باعث ایجاد وضعیت نامطلوبی از آهن در بدن افراد می شود.
*** همه چیز درباره "چای" ***
برای رسیدن به یک نتیجه کلی در مورد تاثیر چای بر وضعیت آهن، مطالعات گسترده گوناگونی در کشورهای مختلف و گروه های سنی و جنسی متغیر، انجام گرفت.

نتایج این مطالعات ضد و نقیض بود.

بعضی مطالعات نشان دادند که میزان بروز کم خونی در بین مصرف نمايندگان چای در مقایسه با سایر افراد بیشتر هست، در حالی که مطالعات دیگر چنین ارتباطی را در کودکان و بزرگسالان نشان نمی دادند.

شرایط متعددی بر میزان ذخایر آهن بدن افراد تاثیرگذارند که شامل: شرایط ژنتیکی، اجزاء رژیم غذایی و وقت نوشیدن چای هنگام مصرف غذاهای گیاهی هست.


هنگام بررسی رابطه مصرف چای با وضعیت آهن بدن بایستی تمامی این شرایط را در نظر گرفت.

تفاوت بین نتایج مطالعات صورت گرفته نیز بر همین پايه هست.

بعضی محققین معتقدند افراد می توانند همیشه خود را با دریافت کم آهن مطابقت دهند و وضعیت آهن خود را در حد مطلوب حفظ نمايند.

البته این موضوع نیاز به تحقیقات بیشتری دارد.


مطالعات نشان داده که مصرف چای تاثیری بر روی وضعیت آهن در بدن افراد سالم ندارد.

افراد سالم یعنی کسانی که یک برنامه غذایی مناسب و متعادل دارند و با توجه به غلظت فریتین سرم، دارای ذخایر کافی آهن در بدن خود هستند.

فریتین، نوعی پروتئین در خون هست که آهن را برای انجام متابولیسم ذخیره می کند.

ولی در افرادی که در معرض کمبود آهن هستند (وضعیت آهن بدنشان لب مرز هست)، به نظر می رسد نوشیدن چای باعث کمبود آهن در بدنشان می شود.

12:

توصیه های کاربردی برای نوشیدن چای در رابطه با وضعیت آهن بدن

* افراد سالم که در معرض کمبود آهن نیستند و از انواع مواد غذایی به میزان کافی مصرف می نمايند، لازم نیست مصرف چای را کاهش دهند.
* افرادی که دچار کمبود آهن هستند، نباید بلافاصله سپس غذا چای بنوشند و حداقل یک ساعت بعد باید این کار را اجرا کنند.

در این صورت تأثیر منفی چای بر روی وضعیت آهن بدن به حداقل ممکن می رسد.


* تمامی گروه های زیر بایستی در مصرف چای احتیاط نمايند:
- کودکان زیر 6 سال
- دختران جوان
- زنان 18 تا 49 ساله
- زنان بالاتر از 75 سال
- و تمامی کسانی که دچار کمبود آهن هستند.
* مصرف متعادل چای یعنی 3 تا 4 فنجان در روز، تاثیر بدی بر وضعیت آهن بدن ندارد.


* مصرف هموقت غذاهای گوشتی (حیوانی) با منابع غذایی ویتامین C، تاثیر منفی چای در جذب آهن را کم می کند.
به طور خلاصه می توان فرمود:

مصرف چای در افراد سالمی که رژیم غذایی متنوع و متعادل دارند، باعث کمبود آهن نخواهد شد.


جذب آهن از غذاها معمولاً کم هست و تحت تاثیر تعدادی از شرایط برنامه می گیرد که شامل:
کیفیت آهن مصرف شده ، تداخل جذب آهن با سایر شرایط غذایی (مثل کلسیم) ، نوع آهن (حیوانی یا گیاهی) و وضعیت فیزیولوژیکی بدن افراد (میزان ذخایر آهن بدن، دوران رشد، قاعدگی یا بارداری) هست.
*** همه چیز درباره "چای" ***
آهن هِم (گوشتی) به میزان کافی در گوشت، مرغ، جگر، دل و قلوه فرآورده های گوشتی وجود دارد و به آسانی جذب می شود و مصرف چای تاثیری بر جذب اون ندارد.
آهن غیرهِم (گیاهی) در غلات، حبوبات، آجیل، میوه های خشک و سبزیجات وجود دارد و کمتر از آهن هِم جذب بدن می شود و جذب اون تحت تاثیر شرایط مختلف غذایی هست مثل:
ویتامین C (در میوه ها و آب میوه ها) – غذاهای حیوانی (گوشت ها) – فیتات (در سبوس غلات) و چای (پلی فنول ها).
افرادی که در معرض کمبود آهن برنامه دارند یا دچار کمبود آهن هستند، باید از مصرف چای بلافاصله سپس غذا پرهیز نمايند.


مصرف متعادل چای در طی روز (3 تا 4 فنجان)، نه تنها تاثیر بدی بر سلامتی بدن ندارد، بلکه مفید هم هست و باعث ارتقاء سلامتی می گردد.
نیره ولدخانی- کارشناس علوم تغذیه

13:

حالا یک سوال !!!

بنظر شما بلاخره این چایی که می نوشیم ، یک نوشیدنی کاملا مضر (بنابر پست اول) هست یا یک نوشیدنی مفید ؟؟؟؟

آخرش که ما نفهمیدیم کدام دسته راست میگن ؟!!!!

آیا موارد مفیدی که در مورد چای ذکر میشه می تونه با پول کمپانی های بزرگ تولید چای در سراسر دنیا ارتباط داشته باشه ؟؟؟

14:



**مطلب اول غير علمي و تا حدي زياد با يافته هاي علمي روز در تعارض هست



طبق آزمايش‌هاي که محققان ژاپني رايشان موش‌ها انجام داده‌اند، تافلاايشانن‌ها مي‌توانند از بروز حساسيت به تيپ 4 که نوعي آلرژي پوستي هست پيشگيري نمايند.


پژوهشگران در بررسي‌هاي خود 2 نوع از تافلاايشانن‌ها را يکي از راه پوست و ديگري دهاني به موش‌هاي نر مبتلا به آلرژي دادند و مشاهده کردند در هر دو حالت تافلاايشانن‌ها از بروز آلرژي پوستي پيشگيري مي‌کند.

به عقيده اونها تافلاايشانن‌ها با کاهش ميزان سيتوکين‌ها که عامل اصلي بروز آلرژي تيپ 4 هستند و افزايش سطح اونتي‌اکسيدان‌ها سبب کاهش آلرژي پوستي مي‌شوند
.




************************************************** **********

نوشيدن چاي سياه در پيشگيري از بيماري ديابت تاثير مطلوب دارد
دانشمندان دانشگاه دوندي در اسكاتلند فراخوان كردند كه بر پايه يافته‌هاي جديد؛ نوشيدن چاي سياه در پيشگيري از بيماري ديابت تاثير مطلوب دارد.


به نقل سلامت نیوز به نقل از ايسنا، اين دانشمندان فراخوان نمودند كه چاي سياه قابليت مقابله با ديابت نوع دوم را دارد.


به فرموده متخصصان؛ ديابت نوع دوم شايع‌ترين نوع بيماري ديابت هست.

اين پژوهشگران معتقدند كه چاي سياه حاايشان تركيبات خاصي هست كه مي‌تواند به عنوان جايگزين انسولين عمل كند.


اين دانشمندان در تلاش براي انجام اين مطالعات به شكل گسترده‌تر و تحقيقات بيشتر در اين زمينه هستند.



15:

میزان مصرف چای

چای جزو گیاهان خوراکی طبقه ‌بندی شده هست که مصرف متعادل اون دارای عارضه جانبی نیست، ولی به ‌دلیل داشتن کافئین که می ‌تواند تا 4 % وزن چای را تشکیل دهد، مصرف بیش از حد اون می ‌تواند عوارضی را به ‌دنبال داشته باشد.



این عوارض اکثراً مربوط به کافئین بوده و به دلیل متغیر بودن % کافئین در انواع چای نمی ‌توان عدد خاصی را برای حداکثر میزان مصرف چای در دنیا ذکر کرد.

مثلاً گزارشی در مورد خانمی که روزانه 65 گرم چای (چای خشک) را به مدت 5 سال مصرف نموده و دچار
عوارض کبدی شده هست وجود دارد.

البته این میزان مصرف، بیش از ده برابر مصرف چای در افراد ایرانی هست.


به‌طور کلی مصرف چای در حد متعادل دارای عوارض جانبی نبوده و می‌ تواند فواید بسیاری را بر بدن اعمال کند.


دکتر محمد صالحی سورمقی- دکترای تخصصی فارماکوگنوزی "داروشناسی"
استاد دانشکده ی داروسازی دانشگاه تهران

16:


طی یک سری تحقیقات بر روی چای سیاه مشخص شده، ترکیباتی که در چای سیاه یافت می شود می تواند رشد باکتری های مضر دندان را که سبب پوسیدگی و ایجاد حفره در دندان شده و دندان را از بین می برند، متوقف کند.

به نقل سرویس علمی پژوهشی ایسکانیوز، چای سیاه همچنین روی یک نوع باکتری موسوم به گلوکوزیل ترانسفراز موثر هست.

این باکتری به صورت اونزیم عمل کرده و قندها را به یک ماده چسبنده تبدیل می کند که جرم ها به وسیله اون به دندان می چسبند.


همچنین این محققان فراخوان نمودند که برخی از باکتری های جرم ساز هنگامی که دربرابر چای سیاه برنامه می گیرند، نمی توانند با باکتری های دیگر در جرم دندان همراه شوند و در نهایت از مقدار کلی جرم دندان کاسته می شود.
چای منبعی غنی ازفلوراید هست که برای حفاظت از دندان ها ماده ای مفید بشمار می آید.

البته باعث تیره تر شدن دندانها میشود

17:

میشه توضیح بدهید کدام قسمتش غیر علمی هست ؟؟؟

18:


من هر چه سرچ کردم تایید علمی مطلب شما را پیدا نکردم فقط در چند وبلاگ و سایت فقط این مطلب رو نوشته بودند بدون اینکه منبعی و یا تحقیقی که در این زمینه باشد ارائه ندادند.

مگر اینکه شما منبع قابل قبولی داشته باشید و بنده اشتباه کرده باشم.

19:

دو فنجان چای به اندازه پنج وعده سبزی، اونتی اكسیدان دارد.

چای از تشكیل لخته‌های خونی در سرخرگ‌های اصلی جلوگیری می‌كند.

پلاك‌ها در واقع تركیبی از چربی خطرناك و كلسترول هستند.


مصرف روزانه سه فنجان چای راهكاری موثر برای جلوگیری از حمله قلبی و سكته مغزی هست.
به نقل ایسنا، پزشكان دانشگاه غرب هسترالیا در یك بازبینی جدید یادآور شدند كه نوشیدن منظم چای سیاه یا چای سبز می‌تواند 11 % خطر حمله قلبی و بیماری‌های قلبی را كاهش دهد.

چای از تشكیل لخته‌های خونی در سرخرگ‌های اصلی جلوگیری می‌كند.

پلاك‌ها در واقع تركیبی از چربی خطرناك و كلسترول هستند.


به نقل روزنامه‌ تلگراف، متخصصان تغذیه معتقدند كه به لحاظ تحویل اونتی اكسیدان‌ها، دو فنجان چای معادل پنج نوبت مصرف سبزیجات یا دو عدد سیب حاوی اونتی اكسیدان‌ها هست.

مزایای چای به طور چشمگیری به خاطر محتوای فلاوونوئید اون هست.


فلاوونوئیدها در واقع محتویات اونتی اكسیدانی هستند كه با بیماری‌های قلبی ـ عروقی تعامل دارند.

هر یك فنجان چای بین 150 تا 200 میلی‌گرم فلاوونوئید دارد.

علاوه بر این‌ها میزان فلاوونوئید موجود در چای سیاه درست به همان اندازه چای سبز هست.

20:

حقایق جدیدی در مورد چای


نوشیدن چای
برای سلامت قلب مفید هست.

دانشمندان در کشور هسترالیا متوجه شدند که مصرف چای به صورت روزانه
در کاهش فشار خون موثر هست.



*** همه چیز درباره "چای" ***

فشار خون بر پايه دو عامل تعیین می شود.

عامل اول که با عنوان "سیستولیک" شناخته شده میزان فشار ایجاد شده در هر ضربان قلب برای به پیش راندن خون در رگها را محاسبه می کند و عامل دوم "دیاستولیک " نام دارد که میزان فشار بین هر ضربه را محاسبه می کند.

چای پس از آب دومین نوشیدنی پر مصرف در جهان هست که سرشار از اونتی اکسیدان و می تواند از رشد سلولهای سرطانی جلوگیری کرده و هموقت به تقویت سیستم ایمنی بدن نیز بپردازد.

در این تحقیق از یک گروه 95 نفره در کشور هسترالیا خواسته شده بود که به مدت 6 ماه هر روز "چای" مصرف کرده و در مقابل از گروه دیگری نیز خواسته شد که در این مدت از نوشیدنی های طعم دار که طعم و میزان کافیئن اونها مثل چای هست اما از چای طبیعی بدست نیامده اند هستفاده نمايند.

پس از اتمام آزمایش مشخص شد افرادی که از چای هستفاده کرده اند با 2 تا 3 میلی کاهش در فشار خون خود مواجه شدند.

این 2 یا 3 میلی کاهش بدین معناست که این افراد از 10 % شانس کمتری برای ابتلا به مشکلات قلبی برخوردار هستند.

پزشکان در انگلستان و هسترالیا معتقد هستند که این تحقیقات همچنان در آغاز راه هست و بایستی مطالعات بسیار گسترده تری در این زمینه انجام شود تا واقعا مشخص شود که ارتباط بین مصرف چای و سلامت قلب در چیست.

توضیحی که در حال حاضر برای این پدید موجود هست این هست که چای به
تقویت رگ های خونی کمک می کند.


21:

مطالعات نشان داده‌اند، 200 سي.سي چاي، داراي 44 ميلي‌گرم كافئين هست كه دريافت اين مقدار كافئين مي تواند در رفع خستگي بدن خصوصا پوست به عنوان عضايشان بسيار فعال كمك شاياني كند.



به علاوه، مطالعات آزمايشگاهي نشان داده اند كه عصاره چاي سبز داراي ماده‌اي به نام تانن هست كه وجود اين ماده در بدن، از سلول‌ها محافظت مي‌كند.

بد نيست بدانيد سلول‌هاي كليه بيشترين تماس را با راديكال‌هاي آزاد دارند و به اين ترتيب
چاي از سلا‌مت كليه محافظت مي‌كند.



خواص ضدسرطاني چاي نيز از جمله مواردي هست كه مي‌تواند در حفظ سلامت پوست موثر باشد، به طوري كه، تركيبات پلي فنلي موجود در چاي مانع فعاليت تركيبات سرطان‌زا خصوصا تركيبات نيتروزي مي‌شود كه در فراورده‌هاي گوشتي وجود دارد و اين خواص اونتي‌اكسيداني، پيري زودرس پوست را به تاخير مي‌اندازد.


56 out of 100 based on 31 user ratings 1156 reviews